JEG TESTER SMASHBOX MAKEUP + VIDEO..!

10. april 2016

Hey Beauty Loves! Så har jeg startet en ny serie inde på min YouTube-kanal! Nemlig “Jeg Tester” minder meget om den serie, som jeg lavede førhen, der hed “Test Torsdag“, bare med et helt look.. Denne omgang er det makeup produkter fra Smashbox. Se videoen HER. Herinde er der billeder og links til produkterne.. Jeg håber at i vil læse med og se videoen! Hvis i har et ønske eller flere, må i gerne kommentere herinde eller inde på min YouTube-kanal!


Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX STEP-BY-STEP CONTOUR KIT: Jeg er nok meget sent på den heh.. Dette produkt er så hyped (især i USA), så jeg skulle prøve den! Heldigvis findes den i flere farver, og jeg har den selveførlige i “deep”. Som jeg siger i videoen, så synes jeg at den er alt for puderet.. Det er jeg ikke fan af! Men jeg elsker pigmenteringen i den, og den ligger sig super nemt og lækkert.. Jeg vil nok mest bruge den til hverdag. Har i prøvet den..?


Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER OIL: Jeg elsker den! Den lover mere frugt til huden og det holder den! Det er så meget must at have masser af fugt under makeup (især for mig). Så det er helt sikkert et produkt, som jeg er blevet ekstremt glad for!

SMASHBOX  PHOTO FINISH PRIMER WATER: Jeg ser rigtig meget amerikanske youtubere, da jeg syens de er super dygtige. Der har jeg bland andet set Primer Water fra Smashbox og har bare gerne ville prøve den selv. Jeg bruger meget af denne slags spray til ansigtet (det ved i heh..) De ligger alle sammen på køl, da det er super lækkert at spraye ansigtet med en kølende effekt. Den holder på makeuppen og mere kan man ikke rigtig sige på dette produkt.


Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX PHOTO OP UNDER EYE BRIGHTENER: Minder meget om M.A.C‘s Strobe Cream og er i farven ‘Nude’. Jeg elsker illuminating, især en som denne, som ikke skriger af “glimmer” men mere som glød! Must have her til sommer..

SMASHBOX BE LEGENDARY LIP GLOSS: Når det kommer til lip gloss, så er jeg ekstrem kræsen! I kan læse min lip gloss guide herinde, hvor jeg også får understreget, hvor kræsen jeg er. Denne er, som jeg bare vil have det skal være, når det kommer til lipgloss! Pigmenteret og ikke alt for glitter shine, you know..! Findes i mange flere farver.


Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX PHOTO FINISH LASH PRIMER: Jeg blev så overrasket over at mine vipper blev ekstra “løftet”, det kan også ses i videoen (jeg bruger den også med andre mascara). Jeg er ret sikker på, at den er med til at mascaraen ikke klummer hen af dagen, som er noget jeg bare ikke bryder mig om..!

SMASHBOX X-RATED MASCARA: Helt ny mascara som giver masser af fylde og volumen, med ekstra sort farve. Den klumper overhovedet ikke og med lash primer spiller det bare sammen.


Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX PHOTO FILTER POWDER FOUNDATION: Helt bestemt det produkt som har overrasket mig mest! Dækkeevnen er i top og kan næsten ikke forstå, at jeg ikke har fået prøvet den før! Jeg bruger den også til hverdag og med en smule concealer inden får man det flotteste finish..


Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset


SMASHBOX BE LEGENDARY MATTE LIPSTICK: Her den anden dag bloggede jeg faktisk om det matte finish, og at jeg tit har oplevet, at et mærke kalder et finish for matte, når det ikke er det.. Der må jeg sige, at den her læbestift er en af dem.. Den er ikke matte efter min mening. Udover det er alt andet helt, som det skal være! Super pigmenteret og farven holder i mange timer.

SMASHBOX INSTA-MATTE LIPSTICK TRANSFORMER: OH MY GOOD! Nu behøves jeg slet ikke brokke mig over,  at matte læbestifter ikke er matte! Denne gel er unik..! No shit! Hvis du er helt crazy in love med matte læber, så skal du have dette produkt! Den gør læbestiften ekstra matte UDEN at tørre læberne ud.. Super behageligt at have på! Hvis man skal party uartig all night kan man have den med everywhere. Se resten af produkterne inde på min YouTube-kanal, så i ikke ender ud i en roman her hehe.. Smashbox‘ danske hjemmeside finder i lige HER. Du finder dem også inde hos Stylebox butikkerne. Vi blogges ved meget snart igen.


 

    Skriv en kommentar