NEJ YOUTUBERE ER IKKE ‘REALITY STJERNER’..!

11. april 2016


Jeg har LÆNGE gerne ville skrive dette indlæg og det bliver i dag! Hvordan kan man nogensinde samligne reality deltagere med youtubere..? Det er ikke fordi jeg har noget imod reality.. (kun nogle programmer hah..), men det har vi jo alle! Jeg ser slet ikke youtubere som reality deltagere. Jeg synes man oftere høre det nu til dags, og det synes jeg bestemt ikke om. Når man laver YouTube er du 110% dig selv,  filmer dig selv og klipper i det selv! Der er ikke 10 kameraer i hovedet på dig, 5 tilrettelæggere og andre, der skal bestemme, hvad du skal svare eller sige under optagelserne. I 80% af reality programmer handler det om druk, løgne, sex og drama.. Det er nemlig også derfor, det sjovt at se, hvis i forstår..? YouTube er personlighed og ægte, hvis man kan sige det lol.. Jeg ser ikke os youtubere, som reality deltagere… Hvad tænker i…? Ha’ en dejlig tirsdag aften  ♡


 

    Skriv en kommentar