SANDHEDEN OM PARADISE HOTEL: SEERE FØRT BAG LYSET..!

14. april 2016

Godaften læsere ♡ Søde Julie Carole fra denne sæson af Paradise Hotel er min kollega, som jeg rigtig glad for. De sidste par måneder har vi talt meget om Paradise Hotel oplevelsen og dagen idag, som i nok så, at hun blev valgt fra af Mathias som var hendes trofaste partner. MEN er det sandheden om hendes exit..? Foto: Emilie Langbo Holm / Realityportalen.

Julie har selv skrevet et indlæg på sin blog, som i kan læse lige HER. Da Julie læste indlægget op for mig blev jeg virkelig rørt og stolt af hende! Det er så smukt og samtidig også trist da jeg virkelig holder med hende herinde. Ingen skal presses ud i noget, som man ikke vil, som Julie skriver det selv: at man altid skal lytte til sig selv altid.. Husk det!


 

    Skriv en kommentar