HAMSA..? HVORDAN ER DET AT FÅ DEN I RØVEN..?!

16. april 2016

Ja de beskeder dukker tit op på mine socialemedier, og hey! Det fair nok at man spørger ind til det. Jeg har selv valgt at være blogger (gudskovlov for det) og jeg elsker det og med tiden har de fleste nok bemærket, at jeg er hudløs ærlig herinde. Nogle gange for ærlig vil nogen mene jeg er. Det respekterer jeg også – igen gudskovlov er vi ikke ens..!x Jeg vil lave lidt sjov ud af dette indlæg og svare tilbage på nogle af de mest efterspurgte spørgersmåle indenfor anal sex. Jeg har efterhånden vendet mig til det og griner gerne med hver gang! x


 ER DET IKKE MEGA KLAMT AT FÅ NOGET OP I RØVEN? Øhm.. Er det mega klamt når du stikker din pik op i en  skede? NEJ vel? Det synes du er mega dejligt? Hvorfor skulle det så være mega klamt at få den op i numsen? Ja sådan tænker jeg altså… Det sjove er at de “hetro mænd” som tit siger det, er netop dem som elsker at få finger op i sig og endda latex dildo er en favorit hos dem. Der er intet galt i det! Det da forståeligt at de vil ha’ noget op i sig der, da det er dejligt! Men pinligt at man skal spille noget andet end man faktisk er.

ER DU IKKE BANGE FOR AT LUGTE UNDER SEX? Endnu en hvor jeg tænker at den er helt galt her. Hvem fuck spreder sine ben hvis man lugter tragisk?! Ja jeg ved godt, at nogen ikke er helt er renlig men de skal bare guides til hvordan man bruger vand og sæbe, og længere er den ikke. Nogen kan ikke gøre for, at de lugter! Det har jeg accepteret at sådan er det.. Jeg kan slet ikke klare lugte..

KOMMER AFTENSMADEN MED UNDER SEX? Ja selveførlige kommer der et ribben og saucen fra sidste uge vælter ud med blandingen med ærter. Igen håber jeg at, hvilket ikke kan siges om alle (desværre), er renlig inden de får stukket diverse sager op i sig.


 • Svar
  Cathrine
  16. april 2016 at 17:58

  Haahahahahah! Du er sgu for awesome Hamsa! 😀

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. april 2016 at 18:02

   AHAHAHAHAHAHHA!! KU’ IKKE LAD VÆR 🙂 <3

Skriv en kommentar