SE NØGEN JULIE’S KUSSE HÅR..!

24. april 2016

img_6644


Foto: Thomas Holm

Julie er for vild! Nu ved jeg mere til disse billeder, som snart kommer frem og det er pisse fedt! Selvom jeg synes at hår dernede, you what I mean, er pisse klamt, så er budskabet her mega fedt! I kan læse Julie’s indlæg, hvor hun viser hendes dusk lige HER! Hvad synes i..? Er det noget i gøre..?


 • Svar
  Malene
  24. april 2016 at 19:21

  Åh undskyld! Men jeg bliver altså lidt harm over den indstilling der bliver lagt for dagen her. Gu fanden er hun smuk! For hun viser kvinden som hun er skabt: med hår på dusken: der er en grund til at der er hår for filan! Og her er den fint trimmet tilmed!
  Hvorfor skal alt kvindens fineste blottes og udstilles så en voksen kvinde ligner en på 9 år? Der må da gerne være tegn på lidt modenhed og erfaring?!
  Nå, ikke? Det er nok bare mig (jeg er nemlig begge dele 😉 ) Og ja! Det er også noget vi andre gør os i, samme stil, samme “frisure”!
  Jeg er vild med hende <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. april 2016 at 19:24

   AHAHAHAH! DU ER FOR FED!!! TAK FOR EN GO’ GRINER!!!!!!!!! <3

 • Svar
  Malene
  25. april 2016 at 22:56

  <3

 • Svar
  Jensen
  21. april 2017 at 12:00

  Hår “dernede” er hammer lækkert. De glatte småpige-tissekoner er til gengæld klamme, hvis man er en voksen mand. Vi vil ha’ de rigtige naturlige runde behårede piger tilbage 🙂

Skriv en kommentar