SE NØGEN JULIE’S KUSSE HÅR..!

april 24, 2016

img_6644


Foto: Thomas Holm

Julie er for vild! Nu ved jeg mere til disse billeder, som snart kommer frem og det er pisse fedt! Selvom jeg synes at hår dernede, you what I mean, er pisse klamt, så er budskabet her mega fedt! I kan læse Julie’s indlæg, hvor hun viser hendes dusk lige HER! Hvad synes i..? Er det noget i gøre..?


 • Reply
  Malene
  april 24, 2016 at 7:21 pm

  Åh undskyld! Men jeg bliver altså lidt harm over den indstilling der bliver lagt for dagen her. Gu fanden er hun smuk! For hun viser kvinden som hun er skabt: med hår på dusken: der er en grund til at der er hår for filan! Og her er den fint trimmet tilmed!
  Hvorfor skal alt kvindens fineste blottes og udstilles så en voksen kvinde ligner en på 9 år? Der må da gerne være tegn på lidt modenhed og erfaring?!
  Nå, ikke? Det er nok bare mig (jeg er nemlig begge dele 😉 ) Og ja! Det er også noget vi andre gør os i, samme stil, samme “frisure”!
  Jeg er vild med hende <3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   april 24, 2016 at 7:24 pm

   AHAHAHAH! DU ER FOR FED!!! TAK FOR EN GO’ GRINER!!!!!!!!! <3

 • Reply
  Malene
  april 25, 2016 at 10:56 pm

  <3

 • Reply
  Jensen
  april 21, 2017 at 12:00 pm

  Hår “dernede” er hammer lækkert. De glatte småpige-tissekoner er til gengæld klamme, hvis man er en voksen mand. Vi vil ha’ de rigtige naturlige runde behårede piger tilbage 🙂

Leave a Reply