HAR JEG TAGET STOFFER ELLER ER PÅ DEM..?

30. april 2016


Hver dag… 24/7 du ved hehe.. Inde på min instagram er der endnu en taber-faker, som bliver ved med at tagge mig på narkotiske billeder, og mener at jeg langt ude på stoffer. Det er jeg faktisk ligeglad med og synes det helt skudt! Men tager jeg stoffer eller har jeg taget det førhen..? Så er svaret nej.. Eller, jeg røg hash, som jeg har fortalt om herinde førhen. Læs indlægget HER. Det var en af mine største hemmeligheder, da jeg fik en psykose af det.. HEY det betyder ikke, at alle gør! Jeg kunne ikke tåle at ryge det og det var min første gang.. Det var en af mine værste perioder i mit liv! Jeg er stadig på medicin den dag idag efter den aften.. Jeg bliver næsten ked af det nu, for det var bare ikke sjovt. Jeg lider ikke af angst eller noget idag og er ved at trappe ud af det medicin. Nogen kan tåle det og andre kan IKKE..! Har jeg noget imod folk, som tager diverse stoffer..? Så er svaret faktisk også nej! De skal bare ikke tage dem eller være omkring mig eller små børn, når de suger alt muligt op i sig som en støvsuger. Jeg så faktisk Station 2 den anden aften, hvor værten fulgte en flok unge, som tog alle mulig stoffer og var da helt i chok over de navne stofferne havde! “Bombe” haha.. Det var skræmmende at se, hvordan de heppede på hinanden over hvem der kunne tage mest.. Øv! Jeg tager ikke stoffer og kommer aldrig til det. Pas nu på jer selv derude! Blogges ved.. xx


    Skriv en kommentar