SÅDAN REAGEREDE JEG DA NØGEN JULIE FORTALTE AT HUN IKKE VILLE HA’ BØRN..!

maj 2, 2016

Hej bloggen!  Min kollega Julie Carole har skabt en kæmpe debat om hendes valg, om at ikke ville ha’ børn. Jeg har også min holdning, og et par dage inden hun skrev indlægget ringende hun til mig og fortalte om sit valg.Inden Julie skrev indlægget snakkede vi i telefon et par dage inden hvor hun fortalte mig, at hun ikke ville ha’ børn. Først troede jeg at det var en joke da vi joker med hinanden hele tiden. Men nej.. Det var ikke en joke og jeg sagde..”Det kommer du til at fortyde” og jeg kunne hurtigt mærke, at jeg på ingen omstændigheder kunne påvirke hendes valg. Jeg har min egen holdning, og jeg synes ikke om valget da jeg elsker børn og har planer om at få et helt fodbold hold. Men jeg har faktisk tænkt over det efterfølgende – hvorfor skulle jeg overhovedet prøve på, at påvirke hendes valg? Det ændrer alligevel ikke vores forhold og hvis det ikke er hendes ønske, så det sådan det er. Julie er et fantastisk menneske og selvom vi kun har kendt hinanden et lille halv års tid, er hun allerede blevet en af mine nære veninder. Jeg forstår at folk har meninger om hendes valg, men det gør hende hverken til en luder eller en der bare vil have sex med gud og enhver mand. Hun er nok den sidste person man kan kalde slutty – og bare fordi man er nøgen model betyder det ikke at man er en skøge! Jeg er i chok over hvordan voksne mennesker kan svine en 21-årige pigetil, der har truffet et valg man ikke er enig i.. Hvad synes i om hendes valg..?


 • Reply
  Malene
  maj 2, 2016 at 10:47 pm

  Hej igen Hamsa 😉
  Jeg er selv lykkelig for min egen dreng på 11 år og elsker ham stadig højere og højere for hver dag der går: Ønsker at alle mennesker vil opleve den kærlighed i deres liv!
  Men, det er jo bare MIN verden.
  Når alt det er sagt, er jeg lykkelig for at høre, at der er folk der er reflekterende nok til at vide, at de ikke ønsker det ansvar eller den byrde et barn jo også er, og aktivt vælger det fra! Intet barn skal være en byrde!
  Jeg var derimod ved at falde ned af stolen da jeg læste at du brugte udtrykked “skøge”?!!!!
  Hvad er en Skøge, nu om dage hvor alt handler om at blive set og anerkendt? Er det mon en der knalder lige så meget rundt som så mange mænd gør det (uden at tage bestik af evt. følger)??
  Håber du vil svare mig, Hamsa, for spørgsmålet er helt oprigtigt. 🙂
  Troede ikke det udtryk blev brugt længere?!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 3, 2016 at 12:13 am

   Hej søde Malene!! 🙂

   Smukt.. Dejligt med en skøn dreng! <3

   Skøge hehe.. Det vist en som er nem.. Ligesom en ''dåse''

   • Reply
    Malene
    maj 3, 2016 at 1:26 pm

    Hmm.. Jeg troede faktisk at der var mere ligestilling i 2016 end det: Jeg er fornærmet og stødt på mit køns vegne over det danske sprog! Heldigvis skinner solen 😉

    Tak for dine skønne betragtninger og tanker 😀 Jeg følger dig på sidelinjen

 • Reply
  Rebecca
  maj 3, 2016 at 7:59 pm

  Hvis du have spurgt mig som 21-årig, skulle jeg aldrig have børn! Elsker børn, men ønskede dem ikke selv.
  I dag er jeg 23 år og mor til den dejligste lille pige på 10 måneder ❤️ Nu kan jeg slet ikke forestille mig et liv hvor jeg ikke blev mor!
  Så jeg synes det er en drastisk beslutning at tage i så ung en alder, men det er selvfølgelig hendes valg. Jeg håber ikke hun kommer til at fortryde det…

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 4, 2016 at 11:47 am

   Hvor smukt!! Tillykke med den lille pige <3 <3

   Det tror jeg virkelig, at hun er afklaret med! <3

Leave a Reply