NOGLE GANGE VILLE JEG ØNSKE..

4. maj 2016


AT… Man kunne spole tiden tilbage! Det er simpelthen utroligt hvor meget tingene kan ændre sig så hurtigt. I dag sad jeg ude i det gode vejr, og tænkte livets gang igennem, kender i det…? Bare for 3-4 år siden var jeg et helt andet sted I livet med helt andre mennesker. Ja jeg ved godt at tiden ændrer sig osv. Men nogle gange ville man bare ønske, at tiden stod HELT stille! Jeg lyder virkelig ynkelig i dette indlæg I know hehe… Men jeg har bare lyst til og komme ud med min tanker, og det har jeg altid gjort herinde. Der er sket utrolig mange ting i mit liv det sidste stykke tid og jeg havde bare ikke lige havde regnet med, at det skulle ske. Jeg har lært utrolig meget af mig selv, og selvom livet ikke altid er fair så er jeg alligevel kommet igennem nogle rigtig hårde perioder. Nå… Nu orker I ikke at høre mere om min tanker… Haha! Jeg håber at i nyder jeres aften. 


 

    Skriv en kommentar