DERFOR FESTER JEG IKKE LÆNGERE..!

7. maj 2016


Hey Guys! Jeg er efterhånden blevet spurgte meget tit om, hvorfor jeg ikke fester eller drikker alkohol.. Lidt skæmmende, at jeg faktisk på en måde føler, jeg skal forsvare mig selv. Jeg har festet MEGET og det er ikke fordi jeg tror, at jeg er voksen på den måde.. Men jeg har festet meget fra 13-19, altså vi snakker om hardcore druk! Vi havde det pisse fedt og de minder glemmer jeg aldrig. Jeg har faktisk lavet en story time af mine første drukture heh.. Se den inde på min YouTube-kanal. En af de helt store grunde til, at jeg ikke drikker, er at jeg får de slemmeste tømmemænd dagen efter (vi snakker om alvorlige tømmemænd) og oveni det, så er jeg på medicin og når man tager ADHD medicin, så er det ikke den bedste cocktail..  Ikke at jeg slet ikke kan – men dagen efter er jeg helt færdig. Jeg får faktisk angst dagen efter, og føler alt er ret ubehageligt. De sidste to år har jeg været fuld 3 gange og det faktisk noget jeg er rigtig stolt af. Jeg har mistet venner på ikke at tage med til alle de fester og de var uforståelige over for, at jeg ikke kan holde til det mere. Det gør mig sgu ked af det nogle gange, for jeg har jo haft det godt med dem. Jeg har drukket 3 glas i år og jeg savner da også at være fuld sometimes -men hvad det gør ved mig, kan jeg ikke overskue. Jeg håber at det var svar nok – og at i gir’ den ekstra gas for mig. God søndag!


 

    Skriv en kommentar