♡ FAVES BY NYX ‘SOFT MATTE LIP CREAM’ + GRATIS FRAGT..!

8. maj 2016

Hey Beauty Loves! Jeg er ret meget fan af NYX Cosmetics generelt, og især deres læbeprodukter! Hvis man ikke vil betale mange penge for makeup, så er NYX et godt mærke at gå efter. Jeg har samlet længe på mærket, og regner med at jeg snart laver en “NYX SAMLING” inde på min Youtube-kanal heh.. I dette indlæg vil jeg vise jer mine favoritter af deres ‘Soft Matte Lip Creams‘ i nude nuancerne, som jeg elsker big time.. Både nye farver + gratis fragt hos Nordicfeel.dk! SHOP HER: NYX SOFT MATTE LIP CREAM (HER) + GRATIS FRAGT..! x


Til venstre London, som jeg vil bruge en brunlig lipliner med (det vil jeg altid med nude farver). Hos Nordicfeel.dk har de ikke altid alle farver hjemme, men der er mange andre lignende nuancer. Ved siden af er Athens med en lidt mere pink tone i det og det samme med Abu Dhabi, som jeg faktisk tit bare mixer farverne sammen med. Cannes er meget brunlig plum i farven. Med en Butter Gloos er den meget cute. De to sidste er meget brunlige! Berlin og Dubai, som er helt nye farver! Dem er jeg meget glad for. Jeg er så meget fan af NYX heh..!


AFFILIATE

 • Svar
  M
  8. maj 2016 at 20:45

  Doll, de er fake 🙁 En ægte NYX er i en gennemsigtig flaske, ikke en farvet

  • Svar
   Hamsa Yassin
   8. maj 2016 at 20:54

   De er altså ikke fake hehe.. Det er de ‘nye’ de ser mere sjove ud<3

Skriv en kommentar