HVORNÅR ER MAN SLUTTY..?!

10. maj 2016


Det tænker jeg virkelig, at jeg vil vide! Er man slutty hvis man har kysset med 3 på en aften eller knaldet med 15 på en uge..? Jeg kan ikke finde svaret selv… Jo med mindre man hele tiden hører – han/hun har igen været sammen med den den og den.. Jeg kunne super godt tænke mig og vide, hvornår I synes man er slutty eller synes I man overhovedet kan tillade sig, og sige at nogen er slutty..? Altså vi kan hurtig blive enig om, at der mange derude der bare er sammen på kryds og tværs… Det er ikke min kop te og det BLIVER det aldrig! Synes det er blevet alt for normalt at man knalder med en masse forskellige nede i byen eller har flere sexpartnere. Jeg har ikke lyst til at dømme folk – men det kan jeg på en måde ikke lad være med, da det ikke er noget jeg synes om – den stil/hobby! Det betyder jo ikke at de er dårlig mennesker! HVORNÅR ER MAN “SLUTTY”..?


 

 

 • Svar
  AM
  10. maj 2016 at 20:45

  Aldrig. Ligesom det er accepteret at mænd boller en masse forskellige kvinder, således bør det også være accepteret, når kvinder boller med en masse forskellige mænd.

  Sex er skønt, og vi dyrker det (næsten) alle sammen. Vi har hvert vores forhold til det, og det er okay. Det er okay, hvis man personligt ikke vil have andet end én fast partner, og det er okay hvis man personligt gerne vil have flere forskellige partnere.

  Hvor meget sex vi har, og med hvor mange, har ingen betydning for selve personen. Det er deres sex liv, og det vedrører som udgangspunkt ikke andre. Har vedkommende lyst til at dele, er det i orden, men det er vigtigt at huske, at sex bare er sex, og mennesker er langt mere, end hvem de har haft med i seng. Det er vigtigt, at huske, ikke at dømme 🙂

Skriv en kommentar