ONANI CAROLINE TALER UD EFTER FINALE AFSNITTET..

maj 13, 2016

Hold da op et finale afsnit.. Selvom jeg har vidst, hvordan det ville forgå, så kom det alligevel bag på mig. Jeg fik en klump i maven.. Jeg har talt med  Onani Caroline længe og hun er en super sød pige. Jeg er ked af det på hendes vegne, for ingen fortjener at blive såret på den måde! Ingen skal udnytte andres følelser for at vinde penge. Jeg kender ikke Mathias og har heller ikke lyst, til at kende en person, med så grådig adfærd! Jeg ønsker ikke, at nogen skal møde disse mennesker på deres vej. Jeg har stillet Onani Caroline nogle spørgsmål, som andre måske også tænker på at vide nu.Har Mathias indrømmet, at han har udnytte dig hele vejen? Ja i den grad. Han har udtalt til mig og alle bladende, at han har udnyttet mig. Han havde kun sex med mig, så jeg kunne få følelser for ham, så han kunne fucke mig op i sidste ende, ved at smide kuglen.


Ville du smide kuglen, hvis du havde vidst, at han ville smide den? Jeg ville aldrig kunne finde på at smide kuglen. Det vigtigste for mig, er at kunne se mig selv i øjnene, og det kan jeg 100 procent. Jeg kunne aldrig drømme om, at svigte et andet menneske så groft. En ting er, at han tager pengene. En anden er, at han udtaler at han har udnyttet mig og er glad for at se mig græde. Det er så respektløst og jeg er dybt rystet og chokeret over, at man kan spille så meget på andres følelser.


Hvad tænkte du præcist, da han kaster kuglen? Jeg gik i chok. Jeg forstod det slet ikke. Vi har været så meget igennem sammen. Han kom over med en rose til mig lige inden, og fortalte mig, at vi skulle ud og rejse sammen, og spurgte mig, hvor jeg ville hen, velvidende om at jeg havde følelser for ham.


Hvordan behandlede han dig til finalefesten? Han råbte yes i det sekund, han så sig selv smide kuglen. Han hånede mig så groft og gik over til kameraet og sagde, at jeg ingen venner havde og jeg havde fortjent at blive røvrendt.


Kan du nogensinde tilgive ham for det han har gjort? Aldrig i livet vil jeg tilgive ham. Han har ødelagt så meget inden i mig. Han har pisset så hårdt på mine følelser. Han har løjet for mig, udnyttet mig, hånet mig og grint af mig, da jeg sad og græd.


Var du forelsket i ham? Jeg var forelsket i ham dernede, og det vidste han godt.


Hvordan har du det nu? I dag er jeg rigtig rigtig påvirket af det. At skulle gense det hele var forfærdeligt. Men det var endnu mere forfærdeligt at vågne op til en startside, fyldt af hadefulde kommentarer fra hans side om mig.


FIND ONANI CAROLINE’S INSTAGRAM LIGE HER!

  • Reply
    Phoebe
    maj 14, 2016 at 11:43 pm

    Puha hvor har jeg ondt af hende:( det er en grim én at skulle igennem, idet mindste har du din værdighed tilbage!
    Du skal nok komme igennem det, og ende et meget bedre sted end du troede 🙂

Leave a Reply