♡ DILDO & FAVORITTER LIGE NU + VIDEO..!

16. maj 2016

Så fik jeg filmet en ‘Favoritter lige nu’ den anden dag, og en lille historie om dildo hehe… I kan se videoen inde på min YouTube-kanal. Det er over 7 måneder siden, at jeg har lavet en ‘favoritter video’ da jeg synes tiden bare flyver afsted, og jeg skifter ikke produkter ud hver måned… Hvilke favoritter har i pt..? Det må i meget gerne dele med mig herinde!1) TOM FORD BEAUTY BLACK ORCHID EAU DE PARFUM (HER): Jeg elsker duften, og det er en af mine yndlings parfumer længe. Et pift er nok til hele dagen! Men jeg må indrømme, at jeg pifter et par gange, selvom at et pift er mere end rigeligt.

2) ESTÉE LAUDER PURE COLOR ENVY LIP GLOSS (HER): Jeg har den i farven #DiscreetNude, som jeg har sagt er jeg blevet ret vild med lipgloss’s og jeg er ekstrem kræsen, når det kommer til lipsgloss’s! Jeg har blogget herinde før om mine yndlings (læs indlægget her). Denne lipgloss er så pigmenteret og den er perfekt ovenpå en læbestift med en holdbarhed, som virkelig kan holde længe.

3) SMASHBOXBE LEGENDARY LIP GLOSS (HER): Endnu en af de lipgloss, som jeg er blevet virkelig glad for! Denne farve er #Rosette. Jeg er rigtig glad for lipgloss’s, som har matte finish og ikke klumper hen på dagen – hvis I forstår hvad jeg mener hehe.. De skal bare helst ikke være klistret! Det er mega no go!

4) ESTÉE LAUDERADVANCED NIGHT REPAIR EYE SERUM (HER): Jeg elsker serums rigtig meget! Som jeg siger i videoen, så er jeg blevet en hudpleje freak! Jeg er gået all in med at passe rigtig meget på min hud (det har jeg faktisk gjort i hele 2016) indtil videre… Det er bare gået op for mig hvor vigtigt det er! JA der kommer snart en video! Denne bruger jeg hver aften og helt bestemt produktet som gør, at mørke rande ikke dukker op hos mig.

5) ESTÉE LAUDERADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX (HER): I har helt sikkert hørt om denne før, og det er bestemt ikke for sjovt at den bliver solgt hvert 5 minut på verdens plan. Jeg bruger den næsten hver aften, og nogle gange holder jeg selveførlige pause og bruger andet. Jeg føler mit ansigt er helt blød og frisk dagen efter også så er det bare endnu bonus at den forbygger mod rynker og liner.

6) URBAN DECAYNAKED SKIN CONCEALERS (HER): Yndlings over dem alle! De har udvidet farverne og thank good for det! Os med dark skin kan nu bruge flere af slagsen. Jeg har allerede filmet ‘Jeg Tester’ med Spring 16 fra Urban Decay, som snart kommer op på min YouTube-kanal.

7) CLINIQUESUPERDEFENSE NIGHT CREME (HER): Efter serum bruger jeg først ansigts olie, så det trækker ind I huden med det sammen. Sidste trin er denne lækre superdefense nightcreme, som jeg har benyttet mig af i over halvt år. Den efterlader glød, og igen er produktet genopbyggende mod rynker, linjer og alt det trælse vi ikke vil have.

8) BJÖRN AXÉNARGAN OIL (HER): Mærket er helt nyt for mig! Hvis i har set min vlog fra min sidste københavner tur (se den her) så var jeg til event hos Björn Axén meget kort, hvor vi fik en lækker goodiebag med hjem. Jeg er ved og teste de andre produkter, som jeg også er blevet ret glad for. Denne Argan oil er økologisk, og skiller sig bare ud i forhold til andre olier, som jeg ejer. Den er super “let” og glider ret nemt i mit kruset hår hehe… Jeg er så glad for den! IGEN JA – der kommer snart en hår rutine.

9) CLINIQUESONIC SYSTEM VIBRERENDE RENSEBØRSTE (HER): OH MY GAAD…! Denne rensebørste er alt! Seriøst… Den gør ALT godt for mig! Den har endda taget en del ar på mine kinder fra pigmentfejl og urenheder! Alt ved denne børste er magisk! Jeg er så glad for min. Jeg bruger den morgen og aften! Selvom den blev tændt ved en fejl under rejsen til KBH og alle passagerne troede det var en dildo, som vibrerede fra tasken, vil jeg altid have den med mig hehe…!

10) TOM FORD BEAUTYULTRA SHINE LIP GLOSS (HER): Jeg har talt meget om disse herinde og det vil jeg blive ved med! Jeg elsker dem så meget! I kan se mere herinde + flere billeder. Jeg ved godt, at de koster lidt ekstra men de er pengene værd! Hvis i vil prøve dem kan i smutte forbi Magasin, så kan I forstå, hvorfor jeg er så glad for dem! Jeg skal helt bestemt have fat i flere farver!

11) SMASHBOXX-RATED MASCARA (HER): Jeg har testet denne mascara i min første ‘Jeg Tester’ video. Jeg benytter mig også af PHOTO FINISH LASH PRIMER inden, og med de to produkter sammen kan mine vipper se fantastisk lange ud! Jeg er dog ikke fan af, at den kan klumpe nogle gange, men ikke altid… Udover det har jeg været rigtig glad for denne mascara.

12) GIORGIO ARMANI BEAUTYLUMINOUS SILK FOUNDATION (HER): Jeg var slet ikke fan af denne foundation de første to gange jeg prøvede den. Men efterhånden er jeg blevet så glad for den! Den er så flydende og hemmeligheden er, at man ikke skal bruge særlig meget af den hehe… Kender I det? Man påfører altid lidt ekstra! Jeg har den i farven #14.

13) BOBBI BROWNSHIMMER BRICK (HER): Som jeg siger i videoen igen, så var jeg overhovedet ikke særlig glad for denne shimmer brick i farven #Bronze. Nogle gange så bliver man rigtig glad for produkter, man ikke var særlig glad for i startet heh… Jeg bruger den som en highligter og jeg har den også på i videoen. Den er super lækker med ekstrem glød! Ja tak!

14) M·A·CBRONZING POWDER (HER): Sidst jeg var inde og filme med skønne Astrid Olsen hos M·A·C fik jeg denne bronzer med i farven #RefinedGolden. Super naturlig med meget, meget lidt shimmer, som helt klart er det, som jeg kalder for bronzer! Har aldrig forstået bronzer med massere af glitter og glimmer… Denne er min yndlings!


 AFFILIATE

    Skriv en kommentar