ALLE DANSKERE ER RACISTER..!

20. maj 2016

Det er simpelthen blevet dagligt stof, at læse på nettet nu til dags. Når medierne altid skal starte en debat om en eller anden indvandrer, som enten er på kontanthjælp eller noget andet, så ved vi alle at det altid skaber en kæmpe debat!Fordi at man har en anden holdning betyder det ikke, at man er racist…? Helt ærligt! Nu skriver jeg ikke, at det her gælder ALLE! Men der er altså en del personer, som altid skal ødelægge det for os andre. “Vi tager jeres penge” “Knepper jeres piger” Hvad regner de seriøst med at få tilbage…? Selvfølgelig får man da en sviner selv og hurtigt trækker de racistkortet frem! Nu er jeg selv indvandrer og jeg er på ingen måde flov over det. Desværre bliver jeg selv kaldt for ‘danske røv slikker’ og ord jeg helst ikke vil bruge i dette indlæg, fordi jeg ikke er enig i deres holdninger. Jeg forstår fandme godt, at der sidder mange derude (især ældre), der tror at vi alle er sådan, når det altid ender sådan i disse debatter. Der findes racister og dem er jeg ikke fan af selv – men man skal ikke kalde alle for det bare fordi, at man fandme har sin egen mening.


 • Svar
  Pia Lyng
  20. maj 2016 at 19:39

  Hvad er en racist egentlig? For ordet bliver mere eller mindre misbrugt her for tiden. Er det ikke også racistisk af flygtninge at svine danskere til?

  Åh jeg hader det ord og hele den debat. Synes det ærgerligt at det ord er blevet så brugt, uden det helt holder :/..

  Fedt indlæg.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   20. maj 2016 at 20:12

   Jeg spørger også…? Hehe! Tak <3 <3

 • Svar
  stolt dansker kvinde
  21. maj 2016 at 11:48

  hvad er det engeligt at være rasist ?
  vi dansker må jo verken kalde flødeboller for neger boller som vi gjorde da vi var børn fordi de var mørke i faven det var jo sjovt og for sjov man kalde flødeboller for neger boller
  men tyrkere osv må godt gå og kalde os danskere for hvide svin og sige at være dansker er klamt og sige forbandet dansker og meget andet.
  hader hele den fucking debat med rasitme osv fuck nej nu må folk fandeme stoppe vi bor og lever i et dansk land med dansk koltur og normer.
  affind jer med det eller rejs hjem hvor i kommer fra. >:(
  de danske ældre bliver smidt på gaden for at gøre plads til indvrandre
  det danske system glemmer bare at det er de danske ældre der kæmpet i anden verdens krig for at danmark skulle blive et stolt dansk land som to sig godt af vores egne self vil vi hjælpe ude fra kommende når der er krig i deres eget land hvor de ikke kan være
  men at de kommer og sviner os dansker til og nedgøre os osv
  så sætter jeg hælene i og bliver sku gal.
  men når krigen er forbi i det land udlændinge kommer fra hvis de ikke har indfundet sig under hvad danmark er og står for så skal de sku sendes hjem igen på første fly.
  VI ER ET STOLT DANSK LAND OG DET BLIVER VI VED MED OG VÆRE
  VI ER KRISTNE OG GÅR I KRISTNE KIRKER SÅ DROP DET MOSKE PJAT IND ORDEN JER UNDER OS OG HVAD VI ER OG STÅR FOR ELLER TA HJEM IGEN

Skriv en kommentar