HVORDAN ER DET AT VÆRE HOMOSEKSUEL MED EN MUSLIMSK BAGGRUND..?

maj 22, 2016

Jeg har ærligtalt ikke haft lyst til at skrive om dette emne, siden jeg startede med at blogge. Med tiden, så har jeg altid ignoreret, når i spørger ind til det, da jeg ved, der sidder rigtig mange derude, som bare venter på at svine mig til. Men efter jeg lavede mit sidste indlæg omkring racisme (læse den her), så fik jeg lyst til at åbne op omkring emnet.Man vælger ikke selv, at komme til verden, eller sin familie, eller at være homoseksuel. Jeg er hverken flov eller pinlig over det! Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg synes det har været nemt. Ikke nok med, at det først nu er blevet rigtigt “acceptabelt” at være homoseksuel i Danmark, så har jeg også en anden kultur, som jeg også er stolt af. Men noget, jeg ikke er stolt af er, at den kultur jeg kommer fra, nok er den værste og mest dobbeltmoralske, der findes i HELE verden! Jeg har aldrig i mit liv oplevet så mange respektløse mennesker, med så lidt moral! Det er ikke alle, nej, og det vigtigt for mig at sige, men det er nok 80% af dem. Når jeg tænker igennem det, så er jeg fucking sej – for jeg har ikke givet en fuck for en eneste, i det der engang var min familie. Hvis du ikke kan acceptere, at jeg er til samme køn som mig selv – så skal du holde dig så langt væk fra mig, og jeg er fuldkommen ligeglad med, om det er min egen familie eller folk, der betyder alt for mig. Jeg har mistet rigtigt meget på det, og det har været det hele værd og jeg fortyder på ingen måde, at jeg sprang ud af skabet. Selvom det ikke er fedt at høre, hvad nogle indvandrer hvisker, peger, og endda truer sometimes, så står jeg stadig ved hvem jeg er. Jeg frygter dem ikke, og kommer aldrig til det! Hvis du har et problem med det -hvorfor har du så behov for at svine mig? 95% af min blokrings liste på Facebook, er indvandrer, som har svinet mig til eller truet mig på livet. De kan sagtens drikke, tage stoffer, knalde og snyde samfundet – men når det kommer til svinekød og homoseksualitet, så tager de sjovt nok afstand fra det. Det er vigtig at være sig selv – husk altid det.


 • Reply
  Liv Inuk
  maj 22, 2016 at 9:18 pm

  Søde Hamsa – selvom jeg også holder meget af dine skønheds- og beauty blogs (og videoer), så må jeg indrømme at det er indslag som disse jeg holder mest af.

  Det er ikke nemme ting at diskutere og stå frem med, men det er netop også derfor at det er så vigtigt at få det sagt. Bliv ved med at være et forbillede for andre, således som du er nu. Knus og kram.

  Alt det bedste,

  Liv

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 22, 2016 at 9:22 pm

   Tak skønne LIV <3 Det betyder så meget for mig!!

 • Reply
  Amalie Schmidt Krøger
  maj 22, 2016 at 10:39 pm

  Du ER sej Hamsa. Det er fedt du har fundet dig selv så meget og er så stærk at du holder ved. Der er mange mennesker der ville give efter for at blive accepteret selvom det ville gøre dem selv ondt. Flot gjort af dig og hav en god aften 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 22, 2016 at 11:47 pm

   Du har så meget ret. Jeg har også kæmpe for det <3 Tak min søde!

 • Reply
  Phoebe
  maj 22, 2016 at 11:11 pm

  Det vigtigste er at du har fat i den lange ende! Man kommer meget længere ved at være sig selv og at stå ved sig selv! Thumbs up! ?

 • Reply
  Mark Krogh
  maj 23, 2016 at 11:24 am

  Word!
  -Skøn læsning! 🙂

 • Reply
  Ann
  maj 23, 2016 at 5:21 pm

  Hej
  Jeg synes du er total sej.og at du stå frem.du ser godt ud og lad være med at lytte på hvad andre siger og mener.
  Fuld respekt for dig.

 • Reply
  Elsker undren
  august 1, 2016 at 11:50 am

  Hej Hamsa

  Hvad er din statistik på 80 procent bygget på? Og bør det ikke være alle religioners kultur, der eksplicit forfølger homoseksualitet, der bør være under kritik? og ikke kun den, der allerede er offer for så meget “barbarisering” og “brutalisering” fra mediernes side? Du har sikkert oplevet rigtig meget forfærdeligt fra din egen baggrund side; Hetz og alle mulige former for skældsord og trusler, men håber ikke det efterlader dig “kultur” diskriminerende, men objektiv, og gør det til et generelt problem, for dogmatiske mennesker som Breivik findes i alle kulturer og civilisationer.

Leave a Reply