EFTER MIT INDLÆG…

24. maj 2016


Da jeg skrev omkring ‘hvordan det var at være homoseksuel med muslimsk baggrund‘ (Læs den her) væltede det med trusler og had fra en masse mennesker. SJOVT nok hed de alle sammen noget med ‘Mohamed, Abdi, Ahmed‘ og hver gang jeg tjekkede deres profiler handlede det om rap, hash, og bande halløj! KALDER DE SIG FOR MUSLIMER..?! Mange muslimer, som jeg kender, accepterer mig og dem er der en del af. Det betyder utroligt meget for mig! (I ved hvem i er). Men jeg er også kun et menneske, og når jeg får beskeder omkring, at jeg skal stenes, ændre mit navn fordi det er et ‘muslimsk navn’ og at jeg er vantro osv. kan jeg helt bestemt tænke over, hvor alvorligt det faktisk er. Jeg havde forventet masser af had-beskeder fra ‘Abdi typen fra den lokale ghetto’ nok skulle skrive hvor klam jeg var, og hvor meget jeg fortjente at dø. Det sjovt, at de altid bruger racist-kortet og  igen når det er en homoseksuel nej vent.. HOMOSEKSUEL med MUSLIMSK baggrund.. puha! Den er slem! Haha.. Nå jeg vil smutte igen! Ha’ en dejlig aften.


 • Svar
  Cathrine
  24. maj 2016 at 18:01

  Dejlig aften til dig Hamsa, nogle mennesker er ude for rækkevidde! 🙂

 • Svar
  aboutlife
  25. maj 2016 at 14:29

  Fedt oplæg, jeg elsker at du tager “racisme- kortet” frem, for hvem ved enlig hvor grænsen går.
  jeg syntes det er ufattelig, at du ikke bare bliver accepteret som du nu er – det er jo ikke fordi at du tvinger nogle af dem til at ligge ved siden af dig 🙂 thumps up herfra:-)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   25. maj 2016 at 16:06

   Tusind tak søde 🙂 Det var en dejlig kommenter at læse! Lige præcis <3

Skriv en kommentar