SÅDAN BLIVER DU KENDT PÅ DE SOCIALEMEDIER..!

maj 25, 2016

Sidder du derude og ønsker at være kendt blogger eller YouTuber og har en stor drøm, om at ramme alle pressens forsider mindst 3 gange i ugen..? Nårh ja! Din instagram må vi ikke glemme, den skal bombes med likes! Så har jeg en super nem guide til dig her!1)) Du skal oprette en YouTube-kanal og selvom det ikke er det fedeste, at stjæle andres idéer, så går det nok heh.. Du filmer ikke hele dit ansigt kun halvt, så man kan se dine falske tårer, da du lige har piftet parfume i øjnene inden. Skriver en masse sedler om, hvor elendigt dit liv er og sørger for, at den bliver delt igennem nettet!


2)) Du kontakter aftenshowet og tuder på landsdækkende tv. Det er meget vigtigt, at du tuder og imens du tuder, skal du hurtigt nævne at din største drøm, er at blive model.


3)) Nu er du næsten halvvejs! Men du vil gerne ramme pressen! Mere vil ha’ mere, så du melder dig til et reality program og opfører dig som en skøge, så der kan blive talt om dig, når du hjemme igen! Det er vigtigt, at du skriver ned, inden du skal med i programmet, da du skal virke ENDNU dummere for at få mere tv-tid.


4)) Det er ikke nyt, at du har brugt denne metode igennem ‘jeg-vil-være-kendt’ proces – nemlig LYVE! Lyv, lyv lyv! Du skal lyve om ALT.. Hvis du har set en fyr, som vinkede normalt til dig på strøget, skal dit næste indlæg hedde “overfaldet af en af europas største modeller på vejen hjem fra hotel d’Angleterre! SÅ får du flere klik og tjener pengene.


5)) Nu er du blevet kendt, oveni hadet af 95% af den danske befolkning og din konto er fyldt op med penge, som du har løjet dig til! Du føler, at der skal ske noget nyt! Efter så mange år, har du nok ikke styr på dine løgne længere, da du opgav den store mappe, som du skrev ned i, så du ikke blev busted i dine løgne.. Du filmer dig halvt nøgen, igen bruger du metoden fra tidligere og pifter noget parfume i øjnene (så det ligner at du lige har grædt!) og fortæller, at du har løjet, og du bare ikke kan holde til det mere! Fordi du ved nemlig, at du kommer i pressen og i Go’ Aften Danmark med din “nye frygtelige stemme” og dit nye jeg, som er ligeså falsk, som dine botox læber.


 • Reply
  Cathrine
  maj 26, 2016 at 2:44 pm

  *Hahahahhhahaa* Jeg kommer til at tænke på én bestemt kendt for tiden, elsker dit indlæg Hamsa :*

 • Reply
  Sennie
  maj 26, 2016 at 4:47 pm

  Jeg klikkede ind fordi jeg regnede med at se en masse tips jeg måske allerede kendte.. Wow blev jeg overrasket! XD fantastisk sjovt indlæg ;D

Leave a Reply