MAD TIP: HAR DU VÆRET PÅ TOPPEN AF ILLUM..?

29. maj 2016

Hvis du er til italiensk mad, så skal du helt bestemt kigge forbi hos Rossopomodoro! Jeg sluttede min sidste tur til københavn inde hos dem. Jeg er en instagram freak – og kunne simpelthen ikke modstå de madbilleder, som jeg så inde på deres profil. I kan tjekke deres instagram her: @rossopomodorodk.Jeg fik min tredje glas med alkohol i år heh.. Jeg drikker faktisk slet ikke mere! Men jeg havde Cain, Tilla fra denne sæson af Paradise Hotel deroppe og Tilla’s veninde, og når man sidder med de festglade paradisoser skulle de fejres med drinks! Jeg ret sikker på, at denne drinks hedder Aperol Spritz — 75Den smagt mega godt!Vi kunne ikke bestemme os hvad vi skulle ha’så det endt med den søde tjener kom med retter til os indtil vi ikke kunne bevæge os. Vi startet med forretten og simpelt og lækkert som italienske tapas. Noget helt andet.. Så er jeg så træt af at jeg ikke fik taget billeder af udsigten deroppe! Det var simpelthen så smukt..! Det var simpelthen SÅ LÆKKERT derinde! Jeg SKAL derinde igen! Jeg filmer udsigten i en af mine vlogs når jeg besøger dem igen. Det var så hyggeligt derinde, vi hygge os med super lækkert mad.


    Skriv en kommentar