HUDPLEJERUTINE: MINE ALLER BEDSTE RÅD MOD URENHEDER..!

31. maj 2016

Hey Loves! Vi hader alle sammen ar, pigment pletter og urenhud. Jeg har ikke er mirakel produkt eller en kur (gid jeg havde det..). Men jeg har med tiden prøvet mig frem og som ‘skønhedsblogger’ skal man da sætte sig lidt ekstra ind i den verden, efter min mening. Jeg har døjet meget med pigment fejl, som jeg måske har haft i mange år og først har mærket mere til dem nu..? Jeg vil gennemgå min DAGLIGE-rutine, som jeg gør hver eneste morgen.


affiliate links


1) CLINIQUESONIC SYSTEM VIBRERENDE RENSEBØRSTE (HER): Jeg er 110% sikker på, at en rensebørste er det bedste at rense sin hud godt og grundigt med.. Denne børste har jeg en kæmpe kærlighed til, da den virkelig har gjort en kæmpe forskel for mig! Den er alle pengene værd og jeg bruger den morgen og aften. Børsten stopper automatisk efter 30 sekunder. For at genstarte rensebørsten, trykker du på knappen igen. Det er smart, for så vasker man ikke de samme steder for langtid (man skal aldrig gøre det omkring øjet).


2) MURADTIME RELEASE BLEMISH CLEANSER (HER): Jeg har prøvet rigtig mange rense produkter, og jeg er i chok over at denne Time Release Blemish Cleanser fra Muard er så fantastisk som den er! Det er ikke mere end 3-4 uger siden jeg prøvede mærket for aller første gang, og jeg er helt solgt! Helt bestemt den aller bedste rens nogensinde! Du vil takke mig for altid, for at prøve dette produkt – prøv den!


3) CLINIQUECLARIFYING LOTION 2 (HER): Lige efter man har fået renset huden, så er denne ret god. Fjerner blidt de døde hudceller og giver en blødere og mere strålende hud. Forbereder huden, så den lettere kan tage imod fugt.


4) CLINIQUEEVEN BETTER CLINICAL DARK SPOT CORRECTOR (HER): Oh my good..! Jeg har fortalt så mange gange, både herinde og inde på min YouTube-kanal, at jeg tit døjer med “skønhedsfejl”. Det kaldes også pigmentforandringer og denne har gjort et kæmpe forskel for mig! Den har virkelig fjernet rigtig mange ar og har virkelig hjulpet ekstremt meget, jeg kan se en tydelig forskel. Den er alle pengene værd, og jeg har næsten tømt min heh.. Det er helt klart mit favorit produkt fra Clinique nogensinde.


5) GLOMINERALSSUPER SERUM (HER): Serum er must for mig! Både morgen og aften. Jeg bruger dog ikke de samme produkter om aftenen, men det kan i se mere til, når jeg laver min aften rutine snart. Dette Super Serum hadede jeg faktisk i starten, fordi jeg synes, den lugtede meget og nu hvor jeg har vænnet mig til lugten, så spiller den bare. Den trækker ind med det samme, og det er en kæmpe fordel, da det er meningen at sera skal trække ind med de samme. Det synes jeg ikke mange andre gør.


6) ISANGSANSIGTSOLIE (HER): En af de grunde til at jeg elsker Goodiebox er, at man møder så mange nye produkter, som man nok ikke havde overvejet. Tak IGEN Goodiebox! For at sikre mig at Super Serum er trukket 110% ind bruger jeg olie over, da det hjælper med at få det til at trække hurtigere helt ind i huden. Olien er slet ikke så fedtet, trækker ind med det samme og den giver INGEN udbrud, som mange andre olier kan gøre på ansigtet.


7) MURADSHIELD ESSENTIAL-C EYE CREAM (HER): Bedste øjencreme nogensinde! + SPF 15. Man skal ikke bruge mere end et pump (tip: varm den op med finger spidserne inden). Den er meget “tyk” og det elsker jeg, da det giver mere frugt.


8) ESTÉE LAUDER DAYWEAR (HER): Den aller bedste dagcreme nogensinde, til at slutte rutinen af med. Indholder SPF 15 (så vigtigt!). Vinter, sommer, efter, forår og bare året rundt, er det vigtigt at beskytte sig, især på ansigtet, imod solens stråler. Jeg skal ikke sidde her og lege klog.. Jeg har ikke gjort det før hen – men hen over de sidste mange måneder, er det blevet en aftale, jeg har indgået med mig selv.


Skriv en kommentar