HAMSA: MÅ JEG KØBE DIT ADHD MEDICIN..?

4. juni 2016


Efter jeg har været ærlig omkring mit ADHD herinde på bloggen, YouTube osv. (hvilket jeg hverken fortyder eller er flov over, da det er en kæmpe del af mit liv) har mange unge, som oftest går på STX, henvendt sig og gør det stadig, vedrørende om de måtte købe noget af mit Ritalin. Jeg har aldrig nogensinde solgt noget af mit medicin, og kommer aldrig nogensinde i mit liv til det. Heller ikke til mine venner, som også har ville købe af mig førhen. Jeg synes det er at gøre grin med os, der har ADHD.. Fordi man skal op til eksamen og er nervøs, skal de sluge piller..? Om du så var ved at falde om af nervøsitet, vil jeg aldrig sælge mit medicin. Det kører meget i nyhederne i dag, og må ærligt indrømme, at det kan få mig til at blive hidsig.. Især at læger gerne udskriver recept på det. Havde du solgt dit medicin..?


  • Svar
    Emma
    5. juni 2016 at 17:44

    Tager selv medicin for ADD, og bliver så vred når folk spørger om de må få en pille. Øh nej?? Der er en grund til at jeg får dem, og at dem der spørger ikke gør. Kunne aldrig finde på at hverken give eller sælge noget af min medicin til andre!

Skriv en kommentar