SUMMER SALE 40% PÅ ALT HOS MIINTO..!

7. juni 2016

Annonce i samarbejde med miinto.dkProcessed with VSCO with a6 preset

= TILBUDDET GÆLDER FRA 7 – 10 JUNI KL 12 – 12


Soaked in luxury Nixie DressHER. / Sofie SchnoorHER. / Chika LOVE locket kædeHER. / Rosemunde stilfuld lang vest – HER. / Chika stålarmbåndHER. / In wear by helene rostella kjoleHER. / Masai Adot Tørklæde HER. / Rosemunde PungHER. / Amust sort olieret nubuck støvleHER. / Sofie Schnoor Croco BukserHER. ♡


Hej Piger! Jeg vil lige tippe jer, at hos Miinto.dk kører det kæmpe ‘Summer Sale‘ lige nu med 40% på alt! Jeg er jo big-time ‘beauty – blogger’ og rigtig mange af jer har i lang tid gerne vil ha’ disse fashion opslag hehe.. Jeg synes at jeg god til at sætte tøj sammen, og jeg regner også med at lave en lookbook på min YouTube-kanal snart! Der kommer også et gavekort herinde på bloggen i næste uge i samarbejde med Miinto.dk – hvor jeg også vil vise jer hvad jeg har shoppet derinde fra! Inde på Instagram viste jeg jer mine nye VANS sko, som også er fra hjemmesiden – jeg er fan! Jeg tror også lige, at jeg skal kigge efter derinde og shoppe – dog ikke pige tøj haha. Jeg ved at 80% af mine læsere herinde er piger, så derfor tænkte jeg, at jeg ville tippe dette tilbud til jer. God shopping! Send gerne billeder til mig hvad i shopper! Vi blogges ved snart! Xo Xo


    Skriv en kommentar