VIL JEG KALDES NEGER..!?

7. juni 2016

= Der kører en kæmpe debat om ordet “neger” i medierne lige nu. Jeg er mørk selv, så vil jeg fortælle om hvordan jeg har det med ordet, eller vil kaldes det!


Hey Guys! Vil jeg kaldes neger..? Hmm.. Den er faktisk lidt svær. Jeg har ikke noget imod, at mine venner kalder mig det hvis det er kærligt ment eller for sjov. Ligesom dem som tror “bøsse” er et slag-ord, som jeg er fuldkommen ligeglad med at blive kaldt. Hvis der er en, som kalder mig neger, som noget negativt, synes jeg det er forkert. Her er et  eksempel: Jeg stod i Rema1000 for noget tid siden med en veninde, og der var en mand som blev ved med at kigge på os, og pege på os imens. Så er det jo lidt svært at kigge igen..? Da han så går forbi os peger han på mig og siger “Din neger, for mange år siden var en som dig slave” Der blev jeg faktisk sur, og jeg sagde han skulle lukke røven. Det sjove var, at han selv var indvandrer. Jeg kan godt forstå, at nogen føler det er forkert at blive kaldt neger. Der ligger en historie bag det, og det skal man respektere at andre har den holdning. Når det så er sagt, så forstår jeg ikke at man ikke bare kan blive kaldt sit navn..? Er det ikke ligegyldigt hvilken farve man har..? Hvad synes i..? Xo Xo


    Skriv en kommentar