HAMSA: HVORFOR HOLDER DU IKKE RAMADAN..?!

juni 10, 2016


Først og fremmest, ønsker jeg jer alle en god Ramadan måned! Inde på min Instagram profil (@hamsayassindk) poster jeg nogle gange bileder af mad og det har jeg altid gjort. Jeg lagde mærke til, at par fyre taggede hinanden og skrev mange grimme ord, som jeg ikke tænker, bør stå på min blog. Men man er åbenbart ikke muslim, når man ikke holder ramadan og samtidig er homoseksuel (i kan læse meget mere her). Det kommer ikke bag på mig, at den dukker op hvert år og nu gider jeg simpelthen ikke finde mig i, at såkaldte muslimer, som dømmer og smadrer samfundet godt og grundigt, skal fortælle mig, at jeg ikke er muslim, fordi jeg ikke lige gør, hvad de synes. Jeg har aldrig holdt det FORDI jeg er på ADHD medicin, som jeg skal tage 3 gange dagligt, ellers fungere min dag overhovedet IKKE. Jeg har aldrig oplevet så dobbeltmoralske mennesker, som dem. Heldigvis er det ikke alle, som er sådan, men de få smadrer det desværre for os andre.


  • Reply
    Maria Pedersen
    juni 11, 2016 at 8:37 am

    Hamsa du er den sejeste homoseksuelle muslim jeg kender og som du ved så kender jeg mange ? Du skal bare vide at ingen skal have lov til at dømme dig bare fordi du ikke gør hvad de vil have du gør ? Alle har hver sine grunde til ikke og skalholts ramadan og du har jeg en grund til ikke at gøre det ? Så pyt med hvad de siger for di er helt igennem fantastisk ❤️ Vi har en historie sammen fra da vi var yngre og den person som du er/blevet til er så fantastisk ? Håber du har det godt ?

Leave a Reply