AT BLIVE SVIGTET

14. juni 2016


Hey Sweeties. Det lidt til siden at jeg har skrevet et personligt indlæg herinde, og i dag vil jeg dele et emne jeg desværre har været igennem ofte i mit liv. Nemlig at blive svigtet.. Svigt er nok en af de værste oplevelser, som jeg har været igennem mit liv. Allerede helt fra barndommen og frem til nu har jeg virkeligt været mærket af det. At blive svigtet af en man elsker – er nok også en af de mest pinefulde smerter jeg har gået igennem. Forestil dig, at du har været igennem en masse svigt førhen, og at den du troede der var din kæreste, ven, nære what ever svigter dig gang på gang. Jeg ved, at der sidder mange derude, der kender den her følelse og jeg ved godt, at man skal op på hesten igen og at life goes on. Men man har alligevel altid det der stille øjeblik, hvor man bare sidder alene, er ked af det og føler sig snydt. Jeg er desværre en af de mennesker, som lukker få ind og desværre bliver ved med at holde fast i dem, selvom jeg fortjener langt bedre i mit liv. Jeg har svært ved at gi’ slip og prøver hver eneste dag og finde ud af, hvad jeg kan gøre. Hvorfor bliver man ved man at tro på det bedste i de mennesker, som behandler dig ligeud sagt som affald..? Jeg ville ønske at jeg var den gamle Hamsa igen… Jeg var så god til bare og gi’ alle mennesker, der var dårlig for mig,  fuck fingeren førhen.. Alligevel ikke – for jeg var måske alt for ligeglad med menneskerne omkring mig, og det er heller ikke sundt.Det er også vigtigt at man ikke dømmer alle andre på forhånd og tror alle er, som dem man ikke lige har været heldig med. Det prøver jeg virkelig og sige til mig selv! Der findes så mange gode mennesker derude, og dem skal man virkelig huske at væddesætte og holde fast i dem i sit liv.. Der findes intet bedre end ægte venskaber, som man ved at man har all time.


 • Svar
  Lisa
  14. juni 2016 at 20:34

  Det er så ærgerligt – og i længden ganske frustrerende – at du aldrig når i dybden med emnerne du berører.
  Jeg forventer ikke noget der tenderer til dybdegående journalistik, det er trods alt en BLOG, men når du vælger så store emner som svigt mm, så skylder man også at gå IND i det, sådan dybere end hidtil.
  Al kærlighed til at du vælger emnerne(!!), men åh hvor ville jeg gerne side tilbage med andet end ‘hvad-fik-jeg-egentlig-ud-af-det’-følelsen…

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. juni 2016 at 20:44

   Hej søde.. Det har jeg faktisk ikke tænkt over!!!!!! Tak fordi du skriver det. Nu ved jeg bedre <3

Skriv en kommentar