UPDATE FRA DE SIDSTE PAR’ DAGE..

19. juni 2016

Hey Sweeties! Jeg har de slemmeste vabler, som jeg viste inde på snapchat i aftes (-> Hamsayassisb). I må undskylde, at bloggen har stået stille disse dage. Jeg har været på farten i København og har slet ikke haft tid til at blogge. Jeg boede hos ‘Megan Fox’, eller Maria, som hun egentlig rigtigt hedder hehe.. Jeg kalder hende ‘Megan’, fordi jeg synes, de ligner hinanden meget.Jeg startede ud med presse event hos Mildhpress og det var super hyggeligt at se alle bloggere derude, samt de søde medarbejder og alle nyhederne (dem kommer der et indlæg om senere). Vi fik en lækker goodiebag med hjem, som jeg er ret fan af. Der er bl.a. nyheder fra Nilens Jord, Yves Rocher, Smashbox og mange flere. Jeg nåede desværre ikke at vlogge denne tur.Dagen efter skulle jeg til møde hos Maze først og så direkte videre til Sephora event med 9PR, hvor jeg fik endnu en lækker goodiebag med hjem, som jeg nok også viser herinde på et tidspunkt. Det er lidt begrænset, hvor meget jeg må vise endnu, da det er produkter, som først bliver lanceret i september måned. Jeg har været meget på farten og det endte ud i, at jeg har fået de klammeste vabler nogensinde.. Jeg nyder at være hjemme igen    Skriv en kommentar