ANASTASIA BEVERLY HILLS – GLOW KIT

juni 20, 2016

Hey Sweeeties! I sidste uge bloggede jeg om Anastasia‘s Contour Kit + cream paletten (læs om dem lige her). Jeg lovede at vende tilbage med, hvad jeg synes om #Thatglow og #Gleam, som jeg også benytter mig af. Jeg vil også lige tippe jer om hjemmesiden finestcosmetics.dk, som er den nordiske hjemmeside for produkterne fra Anastasia! Jeg bruger også børsten #BRUSHA23, som er den mest perfekte highligter børste nogensinde, hvis du spørger mig! Jeg er generelt fan! SHOP HER: Anastasia Beverly Hills – #That Glow HER. // Anastasia Beverly Hills – #Gleam HER


THAT GLOW & GLEAM: Jeg er først og fremmeste fan af, hvor meget produkt der er og at de er pigmenterede a bit too much, and I like it! De er super nemme at blende ud, som alle de andre produkter. Jeg mixer faktisk altid farvene sammen fra begge glow kits. #Thatglow er mere til dark skin hvor #Gleam er mere til lysere skintones. Jeg ved også, at der allerede er udkommet endnu en, ved navn #SunDipped, som jeg bare skal eje altså! Jeg er en samler, big time, og har også alle 3 contour kits, som jeg også bruger og mixer sammen på kryds og tværs. Man kan både bruge dem til hverdag, hvis man toner dem meget ud og påfører mindre produkt, eller man kan gå all in, som jeg altid selv gør.. Jeg er som sagt fan og jeg anbefaler dem herfra, især her til sommer, hvor solen er fremme.. Hvem vil ikke skinne..?! Shine bright like a diamond ♡ 

    Leave a Reply