ET SURT OPSTØD: HVAD ER DER GALT MED FOLK..!?

25. juni 2016


= JA JEG GIVER FINGEREN TIL ALLE DEM SOM INTET ANDET HAR FOR, END AT BROKKE SIG ALTID…!


Hey Sweeties! Det sgu ikke altid jeg tager tingene op herinde længere, men nu er det nok! Jeg oplever – sometimes – en masse kommenterer herinde (med sjove navne) på Instagram, YouTube og generelt de sociale medier, at nogen ALTID skal finde fejl på hvad som helst?! Jeg ved ikke hvad der sker for, at man overhovedet gider og bruge sin tid på at finde andres fejl eller små svine dem til… VENT – det hedder mere direkte ondskabsfulde kommentarer som “du skal dø” omg!! Hvorfor er der nogen der ønsker det?! Jeg ved at jeg ikke er den eneste blogger, som får masser af grimme kommentarer fra folk, og jeg forstår simpelthen ikke, at man GIDER?!  SÅ vil der sikkert være nogen derude som siger ‘du har jo selv valgt at blive en offentlig person’ hold nu kæft! Ja jeg har – men det betyder da ikke, at man skal være vidne til, at andre personer ønsker en døden eller giver trusler..!? Jeg ved godt, at de sidder bag skærmen og at de kan gemme sig der, men jeg synes stadig at det er skræmmende! Jeg havde bare brug for at komme ud med det! Der er også alle jer skønne læsere, der altid kommer med de sødeste kommentarer og beskeder – det betyder meget for mig! Tusind tak. Jeg håber at I får en dejlig weekend! Blogges ved xo


 

    Skriv en kommentar