SUN BY ILSE JACOBSEN

26. juni 2016

Hey Sweeties! Her for nogle uger siden skulle jeg til et super lækkert event på Nordsjælland i forbindelse til Ilse Jacobsen‘s nye solprodukter. Jeg kunne desværre ikke deltage øv! Men de søde damer fra Mildhpress fik sendt mig produkterne, og det er jeg super glad for – TAK! Jeg har kun prøvet lidt af det, så jeg kan ikke give jer en anmeldelse på produkterne endnu – men det skal nok komme – forhåbentligt kommer solen frem igen – savner de dage hvor man bare kunne lige og koge hehe..I kan læse om alle solprodukterne herinde. Jeg vender som sagt tilbage med en anmeldese, nok inde på min YouTube-kanal. Jeg synes indpakningen er super lækker, og de dufter helt bestemt godt. Har i prøvet dem derude..? Jeg er pt. igang med at bruge Yves- Rocher solprodukter, som jeg også har blogget om herinde (læs indlægget her). Som jeg tidligere har blogget om herinde, har jeg de sidste 3-4 måneder brugt solcreame til ansigtet hver dag, hvilket jeg ikke har gjort førhen og det har hjulpet så meget mod pletter og pigmenter på mit ansigt, og det er så vigtigt! SUN Seaweed Face Cream SPF 15, som Ilse Jacobsen har lavet, glæder jeg mig til at bruge! Fås også med SPF 30.x ILSE SUN – Seaweed Face Cream HER. / ILSE SUN – Seaweed Aftersun HER. / ILSE SUN – Seaweed Body Lotion HER. / ILSE SUN – Seaweed Sun Body Oil Spray HER. x    Skriv en kommentar