JEG ER BANGE!

29. juni 2016

Processed with VSCOcam with c1 preset


x SOLBRILLER: RAY – BAN HER // LÆBESTIFT: NYX LINGERING LIPSTICKS HER. x

Jeg ved godt, at nogen vil mene at man ikke skal leve i frygt angående alt det terror der forgår, men helt ærligt det kan jeg simpelthen ikke! Ja jeg er bange og er faktisk nervøs hver gang jeg kommer ud af min dør. Ja jeg bor i lille Holstebro og hvis der kom terror vil det nok ikke ramme her, men nærmere i København. Hvilket jeg selvfølgelig ikke håber sker nogensinde! Jeg er selv tit i København og har så mange dejlige mennesker som bor der, så det er ikke fordi man kan tænke ‘der langt herfra’ hvis i forstår hvad jeg mener..? Jeg ser nyhederne hver dag, og jeg kan simpelthen ikke lad vær’ og hver gang jeg ser det, er det altid noget med terror eller en eller anden bombe. Det faktisk ligegyldigt hvor i verden det er efterhånden for det sker overalt. Som i ved, så er jeg i København tit hvor alt med bloggen og youtube forgår og hver gang jeg tager metroen eller s-toget, sidder mit hjerte helt op i halsen! Jeg er kronisk på vagt og kigger mig rundt omkring om det hele skal være, som det skal være. Det lyder helt skørt ja, men jeg har ADHD og jeg kan ikke undgå og tænke en ekstra gang over tingene. Min iPhone skal være ladet op, så jeg kan komme i kontakt med omverden hvis det er nødvendigt. Det er faktisk ubehageligt! Jeg HADER når jeg er på hovedbanegården! Jeg tog mig selv i, at jeg stod ved Joe And The Juice på hovedbangegården, og alt imens jeg ventede på min mad, sad jeg i min egen verden og skulle sikre mig, at hvis der skete noget om lidt, så var der en genvej lige her! Jeg ved godt at det lyder helt vildt langt ude, men sådan har jeg det ærlig talt. Meningen var også, at jeg skulle flytte til København men jeg har udskudt det, da jeg virkelig ikke kan ha’ tanken om, at der ville ske mig noget. Jeg har altid være sådan skeptisk – men jeg må indrømme, at det er gået helt amok med min angst de sidste mange måneder… Jeg havde bare brug for, at komme ud med mine tanker efter endnu en terror episode i Tyrkiet. Jeg sender alle mine tanker – og føler med jer helt fra hjertet. Er der andre der har det som mig..?


  • Svar
    Dina
    29. juni 2016 at 20:04

    … <3

Skriv en kommentar