GUIDE: SÅDAN PAKKER DU SMÅT PÅ BEAUTY..!

30. juni 2016

Hey Sweeties! Sommerferien er lige om hjørnet for langt de fleste og jeg har lige fået sommerferie i dag! Wuhu! Det betyder, at mange skal ud og rejse, enten til udlandet eller herhjemme i Danmark. Jeg tager endnu en sommer herhjemme, da jeg har SÅ mange planer, som jeg glæder mig til at dele med jer herinde, på YouTube og instagram og husk at tilføj mig på snapchat  ► hamsayassisb. Nok om det! I dette indlæg, vil jeg guide jer til at pakke småt på beauty! Jeg er blevet PRO (synes jeg selv heh..) til at pakke småt. Modtager i Goodiebox..? Det er nemlig det, jeg er blevet inspireret af. Jeg har modtaget Goodiebox i snart  tre år, og med alle de små prøver man får, har jeg samlet sammen til at bruge dem, når jeg er ude i flere dage.


affiliate linksProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 preset


Hvis du er typen som mig, og bare gerne vil have det hele med så skal du læse med her! Jeg vil have alt fra vabelplaster til rensebørste med mig, altid. Jeg samler altid på prøver og det er nemlig derfor, jeg elsker Goodiebox, som jeg modtager hver måned. Der er altid små prøver med og dem gemmer jeg, til at når jeg skal afsted, da jeg ikke magter at slæbe på et hel taske med beauty produkter længere. JA du læst rigtigt… Jeg har førhen slæbt en HEL taske, kun med skønheds produkter, med mig ud over alt det andet, jeg også skal have med!


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


Hvis du ikke modtager Goodiebox, så synes jeg bestemt, at du skal tilmelde dig (det kan du læse meget mere om herinde). MEN hvis du ikke er med på den vogn, så ved jeg at butikken ‘Normal’ sælger produkter i små størrelser og det kunne også være en mulighed, som jeg også selv har benyttet mig af. Ellers synes jeg, i skal spørge ind til, om i ikke må få prøver med hjem, når i har handlet f.esk Magasin, Matas, Sephora, The Body Shop osv. Det er super smart, da du både kan teste, om det er noget du vil købe senere hen i fuld størrelse og få brugt, når du er på ferie.


Processed with VSCO with f2 preset


x Følg mig på snapchat ► hamsayassisb x

    Skriv en kommentar