HVORDAN KAN DU IKKE ELSKE FISSE..?!

juli 1, 2016


Let’s have some fun, this beat is sick i wanna take a ride on your disco stick.

Ja hvorfor kan jeg ikke elske fisse..?! Det er simpelthen noget af det, nogen fyre bare ikke kan forstå (!) Det er ikke så svært for mig og sige, at jeg elsker det helt modsatte. Jeg er hverken flov eller pinlig om at tale om sex. Førhen kunne jeg faktisk blive helt pissed off’ når en fyr bare ikke kunne FORSTÅ, at jeg bare ikke elskede at slikke fisse! Ja jeg skrev det, for det sgu sådan jeg oplever det! Har jeg nogensinde været sammen med en pige..? Så er svaret NEJ! Det kommer aldrig til at ske. Jeg kunne aldrig drømme om, at være sammen med en pige og velviden om at jeg ikke er til det. Jeg er faktisk stolt heh.. Nogen fyre vil bare ikke forstå, at man ikke er til piger og det må de egentlig også selvom! Jeg mest i chok over, at nogen kan blive så sure over, at jeg er til mænd. Jeg elsker mænd og de er lækre! Altså nu lyder jeg ligesom en skøge! Men i ved hvad jeg mener. Jeg elsker kvinder and I like this med jer og jeg elsker at i bare kan rende rundt med jeres ikke-behårede fisse og hænge patter når i hænger ud med mig, og det sgu også hyggeligt at gå i bad med nogle af mine veninder, men jeg tænder bare ikke på det. I kan se en video inde på min facebook – hvor en fyr går helt amok over, at jeg er til mænd! Se den her. Håber at i fik svaret på – hvorfor jeg bare ikke elsker fisse! God aften.


 Følg mig på snapchat ► hamsayassisb

    Leave a Reply