JEG TROR PÅ NILENS JORD..!

1. juli 2016

Hey Sweeties! For noget tid siden lavede jeg faktisk en ‘Jeg Tester Nilens Jord Makeup‘ Se videoen inde på min YouTube-Kanal. Jeg er blevet vildt overrasket over Nilens Jord‘s øjenbryns produkter, og bruger det mere og mere. Nu vil jeg ta’ det næste skridt og teste deres hudpleje produkter, som jeg glæder mig til. Jeg tester rigtig mange produkter, da jeg er beauty blogger, og jeg er heldig at ha’ dette job heh.. Jeg vender nok tilbage med en anmeldelse da jeg gerne vil teste det godt igennem, inden jeg kan udtale mig om dem.


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


x Nilens Jord – Serum HER. / Nilens Jord – Eye Cream HER. / Nilens Jord – Eye Make up Remover HER. x

Jeg synes det er super fedt at et dansk brand, som Nilens Jord, er kommet så meget frem med tiden! Desværre synes jeg stadig, at deres foundation, concealer osv. slet ikke er det store udvalg fra medium skintone også længere frem til mig, som er deep. Det er lidt synd synes jeg, er ret sikker på at de er gode! Når det sagt, så synes jeg bare at Nilens Jord er et godt mærke.


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


 x Nilens Jord – Renseolie HER. / Nilens Jord – Rensemæk HER. / Nilens Jord – Face Scrub HER. / Nilens Jord – Cleasing Foam HER. x


    Skriv en kommentar