KOURTNEY KARDASHIAN ER GRAVID..!

juli 4, 2016

Foto: Usmagazine


Okay.. Den havde jeg faktisk alligevel ikke regnet med eller jo på en måde.. Ifølge Amerikanske In Touch (læs indlægget her), der er en meget troværdig hjemmeside, at Kourtney venter sig barn nr. 4 med Scott Disick. De ser 110% hinanden igen da de offentliggøre billeder sammen og har bekræfter det også. De to vender altid tilbage til hinanden og måske lyder jeg meget mærkelig nu, men hvad med alle deres børn..? De må efterhånden blive ret forvirret.. Jeg elsker Karadashian – familien og følger dem alle steder da jeg synes at de har fede personligheder, dog nogle gange kan jeg ikke helt forstå deres tankegang.. Det bliver spænende at følge med! Når det så er sagt, så er Koutney virkelig en god mor overfor sine børn!


    Leave a Reply