SÅDAN SPOTTER DU FALSKE VENINDER..

11. juli 2016

Indeholder affiliate linksHey Sweeties! Jeg håber at i har haft en dejlig weekend og når ja.. Så har de fleste af os sommerferie alligevel hehe. I morgen starter jeg min seriøse træning igen, og jeg glæder mig til at blogge om sundhed igen som førhen! MEN det skal handle om noget helt andet i dette indlæg.. I har spurgt så meget ind til hvordan jeg spotter de falske mennesker der har været i mit liv. Nu er jeg hverken en tankelæser eller en syg heks hah… Ej! Jeg synes jeg er en god menneske kender og nogle gange kan jeg også ta’ fejl! Jeg har mange gange dødsdømt mennesker inden jeg lærte dem og kende, som derefter viste sig at være de sødeste mennesker nogensinde.Lips:  Sleek MakeUP – Eau La La Liner #Cocoa HER. / TheBalm – Meet Matt #Committed HER.


MIN ERFARING: Jeg har selvfølgelig været igennem hele turen… Dem jeg troede man kunne stole på, som man alligevel ikke kunne og dem man troede var frygtelige mennesker, som viste sig at være de sødeste.. Jeg fortryder INTET da jeg har lært meget af det. Jeg syntes først og fremmest, at man skal starte med sig selv! Hvilke mennesker vil man være en del af..? Hvis man vælger 10 højt råbende opmærksomhedskrævende kællinger, så giver det nok lidt sig selv heh… (de er faktisk ret sjove!) Jeg har ikke selv 10+ venner længere, og det er jeg faktisk blevet glad får. Jeg har 2-3 mennesker i mit liv, som ved alt om mig, og dem kan jeg altid komme til når det brænder mest på.. Jeg har sorteret i hvem der skal være en del af mit privatliv hvis i forstår hvad jeg mener.? Jeg elsker at dele mine ærlige og personlige indlæg med jer og det har jeg intet imod. Mit bedste råd er, at hvis I fornemmer at jeres veninder/venner ikke er gode for jer, så synes jeg at i skal tænke over, om det er det værd. Ikke for at skabe mig nu – men pas på hvem i lukker ind i jeres liv, der findes dårlige mennesker der blot bare er tabere på højt plan…


  • Svar
    Michelle Victoria Hansen
    12. juli 2016 at 11:22

    Så rigtigt min skat!! – Falske mennesker fortjener kun falske mennesker! – Du skal ikke lade dem slå dig ud for du er noget af verdens dejligste, du er fantastisk og det kan ingen ændre!! ❤️ – husk altid på at ignorer de negative ting ?

Skriv en kommentar