JEG FORTYDER SÅ MEGET…

17. juli 2016


JA JEG SER RET ØV UD PÅ DETTE BILLEDE… MEN ALTSÅ..? SOMMER I DANMARK..?

Hey Sweeties! Jeg sidder og er sådan lidt i øv humør lige nu.. Det bare sådan, at planen var at jeg skulle ud og rejse i år og nyde verden men det sker ikke.. Faktisk mere fordi jeg er ved at skrive min egen bog, og jeg laver mange ting herhjemme så det var egentlig besluttet førhen MEN jeg fortyder at jeg ikke kan rejse lige nu.. Jeg synes vejret er trist disse dage, uger og forstår det slet ikke. JA jeg lyder ynkelig lige nu men det bare øv altså.. Desuden er jeg bare træt af at høre at der bombes alle steder pt.. Det trist! Det gider jeg ikke skrive mere om nu.. I kan læse herinde, at jeg har været og er stadig bange for alt det terror.. Jeg vil bare gerne ud og rejse lige nu.. Et sted hvor der er fred, varmt og hyggeligt.. Det må jeg drømme mig til… ØV! Skal i på ferie?


    Skriv en kommentar