BRUG SÆD SOM ANSIGTSMASKE..!

23. juli 2016


Hey Sweeties! Ja.. Nogen vil sikkert gå amok nu, og det er jeg også ret ligeglad med hvis jeg skal være helt ærligt. Det har været fremme mange gange, at sæd er godt og det er det altså mod pigmenter fejl, rynker og urenheder. Jeg har virkelig haft godt af det! Det har HJULPET så meget mod mine pigmentfejl, altså bruger også min daglig rutine oveni. (læs indlægget her) For mig personligt er der intet galt i, at klaske sæd i hovedet og bruge det som ansigtsmaske. Flere skønheds-bloggere har været åbne om det, og her kan I se en blogger (se den her) bruge sæd som ansigtsmaske. Det virker og det hjælper fucking MEGET! Jeg troede ikke på det til, at starte med men no shit det er så godt mod pigmentfejl + strækmærker især! Jeg skriver ikke, at I skal ud og mælke enhver mand nu eller at I skal gøre det guys… Bliver lige nød til at skrive det da jeg ved, at der sidder mange derude og altid gerne vil misforstå. Det virker!


► STEM PÅ MIG TIL GULDTUBEN 2016 LIGE HER! TAK PÅ FORHÅND GUYS!

    Skriv en kommentar