JEG HAR KNÆKKET MIN TAND P.G.A POKÉMON GO..!!

juli 29, 2016


Hey Guys! Det gik helt amok herhjemme.. Jeg var SÅ tæt på at fange Pichu og jeg er altså meget Pokémon Go fan, så når jeg spiller er alt andet udelukket omkring mig! Jeg gik ind i min væg uden at ha’ kigget mig for og desværre endte jeg med at knække halvdelen af tanden. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan altså ikke sidde græde over det lige nu! Jeg synes det er meget skørt og der sikkert nogen der ikke vil tro på det, men I dont give a fuck for det lige sket hvis i følger med på min snapchat (hamsayassisb) har jeg opdateret følgerne. Jeg skal til tandlæge og få fixet min tand og skulle faktisk til københavn i denne weekend, men det må jeg aflyse.. Jeg har meget hovedpine lige nu og det gør fucking ONDT.. Jeg vil bare dele det med jer, og pas nu på jer selv derude guys.. Jeg gik også ind i en lygtepæl og en cyklist den anden dag, og det er slet ikke okay! Jeg vil selvfølgelig spille videre, men være mere opmærksomhed på alt omkring mig fremover.. Pas på jer selv!


  ► STEM PÅ MIG TIL GULDTUBEN 2016LIGE HER! TAK PÅ FORHÅND GUYS! 

    Leave a Reply