ER DET ALLEREDE ET ÅR SIDEN..?

1. august 2016


► STEM PÅ MIG TIL GULDTUBEN 2016 LIGE HER! TAK PÅ FORHÅND GUYS!

Hey Sweeties! Tænk at det er præcis et år siden i dag, at Guldtuben blev afholdt for aller første gang nogensinde! Jeg husker tydeligt hvor nervøs jeg var + alle mine YouTube-kollegaer var. Jeg har virkelig stor’ respekt for dem alle sammen også selvom vi ikke alle taler sammen, så ved jeg hvor meget det betyder for mig personligt og dem, at det virkelig er noget vi har vores små hjerter med. Jeg ret sikker på, at ingen af os havde regnet med at der var SÅ mange der kom den dag og husker tydeligt hvor meget jeg rystede holy shit.. Nu sker det igen d. 24 september 2016, og jeg glæder mig ekstremt meget! Jeg er ret sikker på at det bliver en kanon aften hvor os YouTubere skal fejres. Som i ved så kan i stemme på jeres yndlings YouTuber lige nu (du kan stemme lige her) og jeg håber selvfølgelig at i vil stemme på mig! Blogges ved.. xo


    Skriv en kommentar