NEWS: KIG FORBI HOPE BAR..!

3. august 2016


HOPE BAR LIGGER VED LARSBJØRNSSTRÆDE 7 KØBENHAVN K!

Hey sweeties! Hvis du bor i København eller bare er på ferie derhenne, så synes jeg at I skal kigge forbi Hopebar som netop lige er åbnet. Jeg skulle faktisk ha’ været forbi derhenne i lørdags, men som i ved, så har jeg knækket min tand så hele min weekend blev desværre helt aflyst. Jeg skal helt sikkert forbi der snart, og nej indlægget er ikke sponsoret eller noget hah.. Jeg kender en af medarbejderne, og jeg synes det er et super fedt arbejde og de har knoklet for det og fortjener det selvfølgelig heh.. De har ikke en hjemmeside endnu men jeg går udfra den er på vej (alle skal ha’ en chance guys!) De kører en konkurrence inde på facebook som I kan deltage i lige HER! Ellers kan I følge dem inde på Instagram lige HER! Jeg skal nok give en anmeldes når jeg har været forbi!


  ► STEM PÅ MIG TIL GULDTUBEN 2016LIGE HER! TAK PÅ FORHÅND GUYS! 

 • Svar
  ?
  4. august 2016 at 8:12

  Sikke en fin blog du har fået.
  Hvor er det dejligt at se hvor godt du klarer dig og at du har det godt ☺️

  Held og lykke med alt i fremtiden.

  Knus en tidligere bekendt fra Holstebro

Skriv en kommentar