ONLINE SHOPPING GUIDE – HVOR SHOPPER JEG..?

9. august 2016

Indeholder affiliate links

Hey Sweeties! Jeg shopper online all time, og måske alt for meget (!) Det kender nogen af jer til sometimes heh.. I har længe spurgt ind til hvor jeg shopper beauty online, og det har jeg tænkt mig at dele med jer i dette indlæg + hvor længe man venter osv..


 MAKEUP-ONLINE.DK: Nok en af mine yndlings webshop’s herhjemme i DK! Levering er på EN dag, og det er noget jeg sætter stor’ pris på! Hos Makeup-Online.dk findes der mærker, som man ikke altid kan finde herhjemme som SleekMakeUP, BH Cosmetics, Wet n Wild og mange flere + der er altid super gode deals. I like it!


NORDICFEEL.DK: Er der ALTID fri fragt + hurtig levering! Et af de eneste steder hvor man evt. kan finde de nyeste produkter fra NYX Cosmetics (som jeg er ret stor fan af!) Der er også enormt mange mærker som, Milani, Makeup Revoution, Freedom Makeup London i kan se deres varemærker HER. Det bedste er, at der altid er et kæmpe udvalg!


LOOKFANTASTIC.DK: Har fået sin helt egen danske hjemmeside NU! Det er super fedt og jeg modtager selv Beauty Box hver måned. I kan tilmelde her + læse meget mere herinde. Der findes SÅ mange mærker på, som virkelig ikke er nemme at få fat i ellers herhjemme!


ASOS.COM: Har også altid gratis fragt og deres helt egen “beauty shop” hvis man kan sige det.. Der er rigtig mange lækre brands som NARS (JA de sender til DK!) Illamasqua, Benefit og tit de helt nye produkter, som enten kommer senere herhjemme eller aldrig heh..


BEAUTYCOS.DK: Er også en af mine yndlings hjemmesider og jeg køber faktisk tit Beautyblender hos dem da de altid er på tilbud. De har også tit tilbud, især på hår produkter som Milk_Shake, Kerastase, Redken og mange flere. Fragt fra 29 kr.


HOUSEOFSTARS.DK: Her finder du Anastasia Beverly Hills, som er et af mine yndlings mærker! Morphe Pro Makeup topper YouTube fortiden og det kan også findes hos HouseOfStars, og mange mærker man igen ikke kan finde i de danske butikker. Fragt fra 39 kr!


YVES-ROCHER.DK: Jeg ELSKER Yves-Rocher, som jeg har blogget om herinde et par’ gange efterhånden. Der findes ALT fra Makeup til kropspleje. Der er SÅ tit tilbud på deres hjemmeside + man kan altid få en ekstra gave med. Yves-Rocher rocker..!


GOODIEBOX.DK: Ja.. Goodiebox har FAKTISK også deres helt egen webshop ved siden af, hvor man kan købe en masse lækre produkter.. Jeg har modtaget Goodiebox hver måned i snart tre år, og jeg er så glad for at man møder så mange lækre nye mærker hele tiden. Goodiebox er pengene værd og du kan tilmelde dig lige HER


Skriv en kommentar