HVORFOR HAR JEG DET SÅDAN HER..?

august 13, 2016


= FOTO: OKTOBER 2013.. JA HVORFOR BRUGER JEG SÅ “GAMMELT” ET BILLEDE..?! 

Hey Sweeties! Jeg har længe tænkt på om dette var noget jeg skulle dele med jer herinde og det har jeg simpelthen valgt at jeg vil gøre nu! Ja billedet er præcis 3 år gammelt, og det vil i forstå nu hvor jeg forklarer jer det. Jeg har haft det sådan her LÆNGE, og jeg synes faktisk det pinligt at jeg skal sige det..? Men jeg kan sidde og græde over at jeg savner det fra mit liv eller den tid fra mit liv.. Hvis i forstår..? Som om at alt der forgår i mit liv ikke bare er godt nok længere.. Nogle gange kan jeg ta’ mig i, at sige til mig selv “for to år siden havde du gjort det der bedre” og det giver mig den dårligste samvittighed ever.. Jeg sagde det faktisk til en her for nogle uger siden, og hun sagde til mig at det var fordi jeg “snød min hjerne”..? Det forstod jeg ikke helt hvad hun mente med? Men jeg mener det dybt fra hjertet, at jeg kan blive dybt ulykkelig over det. Jeg kan ligge og græde, og jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg har ikke altid haft det sådan her nej, altså jeg har altid tænkt tilbage på en god tid også var det, det agtig.. Jeg synes bare, at efter jeg er blevet ældre er jeg blevet meget mere såbar og kan blive helt følsom, som aldrig før.. Altså jeg bliver ikke påvirket af hvad andre tænker eller den slags overhovedet.. Men mere bare i hensyn til mig, og hvad jeg føler omkring mig.. Jeg håber nogen af jer kender til og ha’ det, som jeg har det..? I må gerne skrive til mig herinde eller privat hvis i har lyst.. X The bad days always makes the good ones better.

    Leave a Reply