HVAD ER DET FOR EN VERDEN VI LEVER I..?!

august 14, 2016

FOTO: Gigi Gorgeous / etonine.com


OMG GUYS! Har i set Gigi Gorgeous‘s nyeste video..? Jeg blev godt nok rasende! Til jer som ikke ved hvem Gigi er, er det en Amerikansk Youtuber, som har skiftet køn fra mand til kvinde.. Jeg bruger aldrig ordet ‘trans’ da jeg synes det bliver brugt som en negativ ting hvilket jeg slet ikke forstår. Gigi rejste til Dubai for at besøg landet med sin kæreste og da hun ankom måtte hun IKKE komme ind i landet fordi hun var ‘trans’, som hun siger i videoen..!? Are you kidding me?! Dubai hvad sker der..? Jeg blev virkelig rasende efter jeg så hendes video, og blev simpelthen nødt til at dele dette indlæg med jer! Jeg ELSKER Gigi, og hun er bare en fantastisk youtuber der altid kan give mig et smil på læben! Hun er super sød virkelig, og hun vil bare alle det bedste.. Ja jeg er fan heh.. Jeg er selv homoseksuel (som om i ikke har fattet det endnu lol) og jeg kan da føle mig lidt ramt her.. Ikke, at jeg skal skifte køn eller noget der kommer til at ske da jeg elsker at være en fyr og aldrig har været træt af det, så kan man da stadig blive øv over den slags. Jeg var selv i Dubai tilbage i 2007, og synes det var et dejligt land udover solen gik ned ret tidligt, ja altså undrer mig stadig over det den dag i dag hah.. Klokken 17:00 i juli måned var der helt mørkt! Hvorfor skal jeg også nævne det nu..?! Ja jeg vil bare fortælle at jeg virkelig er skuffet over Dubai nu, og jeg skal nok aldrig tilbage til det land efter sådan en krænkelse! Det ligesom hvis vi i DK ikke lod folk med burka komme ind – hvis i forstår hvad jeg mener..?! Det bare for klamt. Der skal være plads til alle i denne verden.. Love H!


    Leave a Reply