♡ KYLIE JENNER’S BEAUTY HEMMELIGHEDER

16. august 2016

Indeholder affiliate links

Hey Sweeties! For noget tid siden faldt jeg over en artikel om New York Times, som er en af de største Amerikanske medier. Jeg googler tit, og nu hvor jeg selv har shoppet fra Kylie Cosmetics og generelt er fan af Kardashian’s, så læser jeg rigtig meget om dem især deres beauty rutiner da jeg er beauty junkie selv heh.. Jeg linker til de produkter jeg ved man kan få i DK og måske også til ligende produkter der altsp ikke kan fås herhjemme no surprise lol..MAKEUP BASE: Hun elsker mærket, som vi ikke kan få herhjemme og som jeg faktisk også gerne vil prøve heh! Nemlig mærket Charlotte Tilbury, som er high in, og jeg har læst mig frem til at man virkelig også får for hvad man betaler for. Hun nævner at hun bruger Light Wonder, som er en slags flydende med lumi effekt agtig, lidt ligesom CC Cream fra Sleek Makeup (som jeg selv bruger og elsker heh.) Jeg så også på hendes snapchat da hun lavede en slags hverdags makeup rutine, at hun mixede Makeup Forever HD Foundation + Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector Broad Spectrum sammen og hun blender ALTID sin foundation med Beauty Blender. Jeg har dem beggge og synes ikke det var must da jeg prøvede, men jeg prøver lige igen en af dagene.. Hun er kæmpe fan af NARS radiant creamy concealer + cream contour kit fra Anastasia Beverly Hills til at highlighte and contouring + hun sætter det altid Contour Kit i farven #light også fra Anastasia Beverly Hills. Til bronzer bruger hun hendes søskende makeuplinje Kardashians Beauty (Cabana Bronze).


Som jeg selv har nævnt herinde er Anastasia Beverly Hills’s produkter bare AMAZING! Kylie og hele familien bruger også meget fra mærket og jeg kan kun være enig da jeg synes det er de bedste bryn produkter ude på markedet, det er helt sikkert! Det er også blevet meget nemmere at få fat på det herhjemme. Hun nævner at hun både bruger Perfect Brow Pencil & Brow Wiz og sætter det altid med Clear Brow Gel til sidst. Som mascara bruger hun Lancôme Hypnôse Drama mascara og helt klart en af de bedste! Jeg synes den minder meget om L’Oréal Paris Voluminous X5 Carbon Black Mascara, som jeg ved Kim K også er ret glad for.


HAIR: Hun har nævnt mange gange, at hun elsker at bruge mærket Moroccanoil, og jeg læst mig frem til at hun har brugt Smoothing Shampoo & Smoothing Conditioner fra Morcocanoil som base, you know når man vasker hår heh. Hun er også ret glad for Oil Treatment, som jeg faktisk også brugte meget engang! Til styling bruger hun en del fra hendes søskende’s produkter. Hun er især fan af Nylon&Boar Bristle Paddle Brush til at redde hendes hår inden hun fladder med ghd Platinum Styler (husk at beskytte jeres hår altid inden guys!) Heat Protect Spray fra ghd er must! Hun styler tit med med Curl-Defining Cream-Gel & Black Seed Dry Oil også fra Kardashians Beauty. Lige nu kan i deltage i min Instagram giveaway HER. Hvor i kan vinde Dolce K Lip kit & True Brown K Lip Kit..


    Skriv en kommentar