HJÆLP!

17. august 2016

= Ønsker du at støtte flygtninge i nærområderne – send en sms med ‘Medina‘ til 1911. Så støtter du med 50 kroner. I kan læse meget mere HER!


Hey Sweeties! Klokken er 23:58 lige nu, og jeg har lige set programmet ‘Medina og flygtningene – Adgang med Abdel” I kan se hele afsnittet HER helt gratis. Jeg blev virkelig rørt og fik det vildeste sug i maven da jeg ved, hvad de folk har været igennem, og jeg er SÅ stolt af at Medina vælger at ta’ et kæmpe ansvar for dette. I ved jeg er kæmpe fan af Medina, og det har jeg været i rigtig mange år nu, så det gør’ mig enormt stolt. Jeg ved at i har set alle de fucking opslag i medierne med Medina, og jeg vil engang bruge mere end disse sætninger på at skrive mere om det da jeg ved, at hun 110% gør’ det af hjertet. Jeg har allerede sendt en SMS til 1911 med ‘Medina’ og de 50 kroner ved jeg ikke er særlig mange penge men jeg har gjort en lille forskel og hvis vi alle gør’ en lille forskel kan det blive noget godt i sidste ende. Jeg håber at i vil hjælpe..


    Skriv en kommentar