DERFOR DELTAGER JEG IKKE TIL GAY PRIDE..

18. august 2016


Hey Sweeties! Som i ved så er der Gay Pride i denne uge i København, og mange af jer har spurgt mig på Snapchat → hamsayassisb. Jeg laver forresten også en unboxing video da jeg lige har modtaget denne måneds Goodiebox hvis i vil se med senere i dag. Men jeg har aldrig været til gay pride før, og selvom jeg skal til København i weekenden, så skal jeg heller ikke deltage i det. Hvorfor vil jeg ikke deltage? Jeg vil først og fremmest sige at det er super fedt at Danmark afholder den slags, og jeg har ikke noget imod det hvis det er det i tror.. Men jeg har ærligtalt aldrig følt for det eller noget, som siger mig det store.. Det kan måske virke underligt for andre der jeg selv er homoseksuel. Jeg har bare aldrig forstået at man skulle fejre det som at det er noget unormalt hvis i forstår..? Vi er jo alle forskellige mennesker og helt ens udover vi ikke har samme følelser til det modsatte køn som den største del af befolkningen. SÅ nej jeg deltager ikke til det, og har heller ikke tanker om at skal gøre det senere hen. Når det sagt, så ønsker jeg alle jer der skal deltage den fedeste fest på lørdag!


    Skriv en kommentar