FEM TING JEG HADER..!! (HAMSAYASSINDK)

26. august 2016

Indeholder affiliate links

Hey Sweeties! HADE er et stort ord hehe, så jeg hader faktisk ikke nogen mennesker, men selvfølgelig nogen jeg ikke bryder mig om det er også fair nok da man ikke kan synes om alt og alle.. Men jeg hader nogle mærkelig ting, og måske kan du genkende dem selv?FOTO: Billedet er taget med Fujifilm instax mini 70 – Hvid HER |  Fujifilm Instax Film Mini 62×46 2×10 HER.

1). Noget af det jeg hader er når jeg ikke har mere breakfast te tilbage.. Jeg drikker så meget breakfast te med en smule mælk og det værste er når jeg ikke har mere..!

2). Når jeg f.esk sidder og spiser is og en anden spørger om de må smage?! Jeg tænker altid at det har du da smagt! Ikke fordi jeg er nærig, men hellere spørge om du må få et stykke så..

3). Nu er jeg nok lidt dobbeltmoralsk, men det har man da også lov til at være sometimes LOL.. Når folk kan blive sur over små sjove jokes! Det forstår man da slet ikke.. 

4). Den kender mange af jer.. Jeg HADER at vente! Det kan seriøst ædelægge hele min dag.. Engang var jeg faktisk cool til at vente men det er jeg bestemt ikke mere.. Så hvis du har en aftale med mig – så det bare med at være der til tiden (selvom jeg ikke altid er der til tiden) heh..

5). Når nogen prøver på at få mig til at ændrer mening om noget som jeg står fast i.. Jeg er typen, som har mine meninger og det der bare ingen der kan ændre på.. En af de værste var en mand der prøvede og forklare mig, at det var forkert at jeg var til mænd og jeg skulle skifte…??? What? Amen det vil jeg engang kommentere på..


    Skriv en kommentar