NYT OM JIHAD BRUDEN: HUN ER TILBAGE I DK..!

26. august 2016

Hey Sweeties! Jeg har lavet to indlæg herinde om min gamle veninde, som flygtede til Syrien for at deltage i ISIS.. I kan bare søge på ‘Jihad bruden’ herinde på bloggen.. Nu vil jeg opdatere det for sidste gang, da jeg ikke kan se en grund til at snakke mere om hende herinde, hvilken jeg håber at i forstår..SHES BACK.. Ja hun er tilbage i DK og det var i nyhederne ikke for længe siden faktisk.. Jeg synes det er skæmmende og tænke på, at hun har været en af mine nære veninder. Vi har haft nogle gode minder sammen i mange år, og det er bare for mærkeligt at hun har været dernede.. Jeg ved ikke hvordan hun har det efter hun er kommet hjem da hun har slettet sin facebook, instagram osv.. Jeg ved at kommunen holder øje med hende (heldigvis!) Jeg har ihvertfald ikke tænkt mig og være en del af hendes liv længere da jeg ikke kan stå indenfor den slags.. Jeg ved ikke om det er godt eller skidt at hun er kommet hjem da jeg ikke ved, hvad hun kan finde på og gøre her hjemme! Jeg håber da at hun søger hjælp eller får hjælp, ellers ville det være farligt. Lige meget hvad så synes jeg, at det er en trist sag.


    Skriv en kommentar