24 TING DU IKKE VIDSTE OM KYLIE JENNER!

28. august 2016

Hey Sweeties! I ved at jeg er blevet ekstrem fan af KylieCosmetics, og jeg har faktisk bestilt hendes nye farver igår, og opdaterer tit på my story på snapchat når hendes nye farver kommer og alt det nye. I kan tilføje mig: hamsayassisb) Jeg faldt over denne video fra Factnomenal, som er et meget troværdig medie. Jeg blev selv overrasket over nogle ting..I kan se hele videoen inde på deres YouTube-Kanal lige HER. Nogle af tingene ved du selvfølgelig godt, som at hun har fået lavet sine læber lol.. Men jeg vidste fx ikke, at hun havde været udsat for to bilulykker, og at hun var cheerleader i highschool og nu vil jeg helst ikke afsløre for meget heh.. Blogges ved! xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK 

  • Svar
    Caroline
    29. august 2016 at 19:48

    Årrrh tusind tak for anbefalingen, jeg vil tjekke det ud med det samme!

Skriv en kommentar