JEG GIVER BLOWJOB 24/7

30. august 2016

Hey Guys! Elise Harritz‘s nye indlæg på sin blog har givet meget hadefulde kommentarer.  Hvis i har fulgt med i nyhederne de sidste par’ dage, så har Elise (som også er min blogger kollega) været udsat for videoer,  hvor hun guffer den af på sin eks-kæreste, som nu er ude på facebook.I morgen kan i se programmet ‘Station 2‘ hvor Elise fortæller om det hele eller i kan læse hendes blog indlæg HER. Grunden til at jeg laver dette indlæg er, at jeg synes det er gået for vidt og det er  pisse syndt for Elise. Ja hun har guffet den af på sin eks-kæreste (hvem fuck har ikke det!?) Den eneste forskel er at hun blev filmet imens, og det fair nok det er der mange der godt kan li’ og gøre med sine kærester. Det skal slet ikke være et problem, at bare fordi man er gået fra hinanden at det så skal kunne komme frem nogle som helst steder! Det sker for rigtig mange. Det er også sket for en YouTube kollega (Kristine Slot), som fortæller om det i hendes video HER. At hun ikke vidste billedet blev taget og efterfølgende endte det ud på nettet, hvilket ikke er hendes skyld for det første, og får det andet er det usmagelig gjort. Jeg ved der sidder mange af jer, og tænker “ Det er hendes egen skyld og hun selv poster billeder med ikke særlig meget tøj på“. Så har jeg bare og sige, at det slet ikke sagen. Hvis hun har lyst til at posere som en beskidt sex bombe, så er det hendes valg og det skal ikke være nogen’s skyld for, at blive udsat for det. Hun kan guffe i alle de tissemænd som hun har lyst til, men det skal stadigvæk ikke blive delt ud på nettet uden hendes tilladelse. Blogges ved! xo


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar