MIN OPLEVELSE MED HASH + MENING OM ALT DET DER SKER NU..

3. september 2016

Hey Sweeties! Puha.. Det går helt amok med Christiania disse dage efter de tragiske begivenheder. Jeg har før fortalt herinde, at jeg har røget hash en gang i hele mit liv da jeg var atten år og hvordan det gik helt galt.. I kan læse hele indlægget HER. Jeg ved udmærket godt, at det sker for få, at det går helt galt når man ryger første gang.


12145232_780649915378594_1122086458_n


MEN jeg synes simpelthen, at det er forkert at folk mener at hash ikke er farligt?! Det FUCKING farligt for nogen, og det er det altså! Nogen kan ryge i mange år uden at der sker noget, men det gælder jo ikke alle. Jeg har intet imod, at folk ryger og det må de også gerne! Hvis man spørger mig om der skal være fri hash i DK, så siger jeg faktisk ja da jeg tror, det vil gøre det lettere med mange ting. Men som sagt, så er det altså ikke helt ufarligt. Selvfølgelig håber jeg ikke, at det bliver sådan at folk går og ryger alle steder, da det ikke er noget man skal inspirere andre til. Jeg ved også at det hjælper nogen mod sygdomme og det synes jeg bestemt skulle være lovligt. Jeg får ADHD medicin selv, og der er noget AMT i, og det er jo også stoffer. Hvad er jeres mening om det hele..? Skal der være fri hash i Danmark..? Blogges ved! xo


 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ FACEBOOK

    Skriv en kommentar